[]

Cevre edinmek, cevreyi genisletmek...

Cok sosyal bir insan degilim. Yas 30+

Yalnizligi seviyorum aslinda ama bazen takilacak, konusacak kafa dengi birileri olsa güzel olur diye de dusunuyorum.

Iki gun once isten ayrildim. Is arkadaslariyla her gun geyik falan takiliyorduk. Ev arkadasimla da eh işte... arasira birlikte film izleme bira icma falan...

Sozlugun zirvesine katilmistim en son birkac ay once. Fena degil bir muhabbet de oldu ama o kadar... duyurunun zirvesi ise feciydi. Kalabalikta oturacak bir yer dahi bulamadım önce. Sonra bir kosede bir sure oturup, ciktim ortamdan.

Illa aman bir can dostum olsun, sevgilim olsun pesinde değilim ama cok da hareketli ve snob olmayan bir ortamda bulunmak istiyorum bazen.

Bir cay icip tavla atip muhabbet... ne bileyim.

Firsayim oldukca siyasi/sosyal aktivitelere de katilmaya çalışıyorum. Brosur dagitmadir, hayır meclisidir, adalet mitingidir...

Ne diyorsunuz gencler?

 
bilmiyorum türkiye'de nasıl oluyor bu işler ama kurslar hakikaten faydalı oluyor. salsa kursu mesela çok güzel. istanbul'da yaşadığınızı var sayarsak mutlaka bulabilirsiniz. ya da dil öğrenmek/öğretmek isterseniz tandem kursları oluyor. facebook'ta bir sürü grup var bununla ilgili. siz türkçe öğretiyorsunuz karşınızdaki ingilizce/fluent olduğu bir dil.


  • elektr10  (12.07.17 18:21:12) 
Öylesine kalabalık bir zirvede yalnız kalmayı başarabilmen büyük bir beceri. Her ortamda bu şekilde susup köşene çekiliyorsan nasıl çevre edinebilirsin ki?


  • fragile lady  (12.07.17 18:22:29) 
@fragile lady, asiri kalabalik ve o kalabaliga gore de kotu bir oturma duzeniydi. Tanisik olanlar zaten biraradaydi. Yeni ve tek gelenlerin oturabilecegi bir yer dahi yoktu.
Sanirim organizasyon size aitti. Evet hos geldin dedi birileri ama tuneyecek bir yer olmadan en az 10 dakika gezindim, ayakta durdum. Amacim organizasyona vurmak degil, uzum yemek. Ve zaten cok sosyal biri olmadigimi belirtmistim. Sozlugun zirvesinden 6 kisi birlikte ciktik. Birseyler yendi. Ikisiyle birlikte ayni aracla donduk evlere falan.
Bana vurmak kolay ama gereksiz... soruya cevap olabilecek oneri ve yorum lutfen...
Ek olsun: o kadar da misafirlige gelmis kucuk çocuk pozlarinda degilim. Bir muhabbet olursa katilirim.
  • runagain  (12.07.17 18:30:38) 
- Yeni bir iş
- Yeni bir kurs
- Yeni bir sevgili

...
  • kediyiyenpiskopatfareyimben  (12.07.17 18:34:21) 
Herkes şeklinde. Hiç kasma ortam arkadaş falan diye. Bu vakte kadar bi dost yapmadıysan tek çare evlilik


  • hasmetizm 2046  (12.07.17 21:50:27) 
@hasmetizm, dostum arkadaşım tabii ki var. çok şükür var. evliler, farklı şehirlerdeler falan takılma şansımız yok. bahsettiğim şey farklı.


  • runagain  (12.07.17 22:25:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.