[]

kemerburgaz (altınbaş?!) üniversitesi hukuk - köln ile çift diploma

kardeşim bu üniversitenin çift diploma programına tam burslu girebilirmiş: aday.kemerburgaz.edu.tr

çocukta kapasite var, ikinci kez hazırlanırsa istanbul, ankara hukuk'ta okuyabileceğine inanıyorum. babam da bu çift diploma programını görmüş, denklik alıyormuşsun, iki sene Almanya'da okuyormuşsun, çok iyi olmaz mı diyor.

2-3 vakıf üniversitesi dışında bu okullara zerre güvenmiyorum. böyle bir programdan mezun olmak gerçekten avantajlı olabilir mi, bu işte bir bit yeniği var mı, aklım almadı tam olarak. ne diyorsunuz?

 
Tırt. Tekrar hazırlanıp ankara iü Marmara falan kazansın


  • glamdr1ng  (12.07.17 15:25:57) 
tırt +1

benim tavsiyem en az 20 yıllık geçmişi olan Üniversitelerin hukuk fakültelerinin tercih edilmesi yönünde. Zira tecrübeli+kemik prof. kadrolu ve piyasada bilinir olurlar.

Ayrıca farkındaysanız biri parantez içinde 2 isim yazmak zorunda kalmışsınız okul ismi değiştiği için. Şimdi bir de piyasayı iş bulma imkanlanı düşünün.
  • badabista  (12.07.17 15:31:15) 
Kardeşinizin sıralaması 14 bin civarı ise Türk Alman Üniversitesi Hukuk Fakültesini seçmesi daha isabetli bir tercih olabilir. Böyle üniversiteler tırt +1


  • tahin pekmez yoğurt  (12.07.17 15:58:49) 
Koc, Sabanci, Bilkent, hatta Ozyegin simdilerde kimi dallarda iyi. Gerisi sanirim cok da iyi okullar degil. Bir de bursluyla parali ayni sinifta okuyacak. Oradaki dersler ne kadar ilerleyebilir ki!


  • Traveller  (12.07.17 16:00:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.