[]

9. Hafta GS- FB maçı için

Tff sitesinde 22 ekim yazıyor ama tabii ki afaki bu gün. Ben garanti olsun diye 21 ekim Cumartesi sabahtan Pazartesi sabahına kadar istanbulda olacakmış gibi bilet alacağım şimdi.

Sizce de doğru olanı mı yapıyorum yoksa bir ay falan bekleyim mi ?

NOT: Uçak bileti şimdiden 100 TL ( Atatürk havaalanına gideceğim çünkü dayımlar akrabalar oralarda onlarla buluşur öyle geçerim cumartesi olsa bile maç.)

 
Garanti olsun diye cumartesi-pazarı kapsayan bilet alabilirsin ama this is Turkey.
Muhtelif nedenlerden ligler kayabilir ve bu maç bir sonraki hafta oynanabilir.
Risk her daim mevcut yani.
  • cakabo  (12.07.17 14:07:23) 
Aynen :) Ama bu fiyata da böyle bir bilet bulabileceğim konusunda kafamda deli sorular var :)

Passolig başvurusunda da bulundum. Bakalım, bekleyip göreceğiz artık..
  • ondkz  (12.07.17 14:09:11) 
O tarihten 1 hafta öncesinde bile daha ucuza bilet bulabilirsin. Nereden geleceksin bilmiyorum ama mesela önümüzdeki hafta bugün için İzmir-İstanbul 90 Lira. Ben olsm boşuna riske etmem.


  • himmet dayi  (12.07.17 14:44:28) 
Bekle abi bence hiç acele etme. Bir hafta sonrasına alsan en fazla 150 lira biletler zaten. Bakarsın cuma akşamına alırlar falan, belli olmaz bunların işi.


  • cay koy geliyorum  (12.07.17 14:58:31) 
@himmet dayı

@cay koy geliyorum İzmirden geleceğim. Ataturk Havaalanı olunca acaba git gide artar mı diyorum :(
  • ondkz  (12.07.17 15:40:17) 
Yok hocam artmaz. Hatta uçakta boş yer kaldıysa bi promosyon çakıyorlar 55 liraya falan düşüyor.

ben sana en kötü ihtimali söyleyeyim, atlar gece otobüsle gelirsin. zaten 7 saatlik yol.

edit: başka bir ihtimal sabiha gökçen'e gelirsiniz. ordan havabüs levent'e 45 dakikada geliyor zaten.
  • himmet dayi  (12.07.17 16:17:25 ~ 16:18:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.