[]

İtalya hakkında bilgi kirliliği?

Yurt dışına bir çok kere çıktım gezeceğim yerleri 1 2 yerden okuyup çıktım, ancak İtalya için 2 gün gezende blog açmış 15 gün gezende.Herkes de kendi yaptığını mükemmel anlatmış. Kafam karıştı güvenilir bir sayfa bulup onun önerilerine bakmak istiyorum. Net bir bilgi kirliliği mevcut.

Şuna kanaat getirdim her Türk ilk kez yurt dışına çıkayım dediğinde İtalya'ya gitmiş galiba.

Önerdiğiniz İtalya gezi sayfası var mıdır?

 
ilk yurtdışına çıkan görgüsüz türkler genelde amsterdam'a gider :) italya ise abaza türk kızlarının hac merkezi konumunda. nasıl bir bilgi istiyorsun sor buradan anlatırız.


  • cekilmis gayfe  (12.07.17 12:32:00) 
türkçe kaynak istiyorsan buraya sor gerçekten. ingilizcen varsa tripadvisor


  • chavezding  (12.07.17 12:41:44) 
çok karmaşık olmayacak şekilde bir plan yeterli zaten kısıtlı süre orda olucam. şurda şunu ye burda bunu ye şurdan şuraya gir tarzı. gezipgördüm sitesi dışında fazl kafa karıştırıcı.


  • mikahakkinen  (12.07.17 15:56:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.