[]

YGS Sonucum ile tercih mevzusu (askerlikten kaçış)

Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle eğitim sistemine karşı olduğum için okuyamadım/okumadım. Kendi hobilerim peşimde koşarken çok iyi gitti işlerim istediğim yerdeyim. Nickname'de de anlaşılacağı gibi web güvenliği ile ilgileniyorum. (calisiyorum)

Bu sene sonu tecilim sona eriyor ve bir okula kaydımı yapmalyım, bölüm fark etmez sadece şu askerlikten yırtmak istiyorum!

Liseyi açıktan bitirdim (askerlik yüzünden)

YGS e girdim 138 puan aldım, LYS e hiç girmedim zaten. Zannediyordum ki LYS den sonra okul puanım eklenecek böylelikle 172 puanım olacak ve ben açık üniversitesine kaydımı yapıp gene tecil ettirebileceğim.

Oysa öyle değilmiş en az 140 puan olması gerekiyormuş, şimdi ben bu YGS puanı ile hiç bir şekilde terch/özel/uzaktan bir yere tercih yapamaz mıyım?

Yaşım 26 askere gitmeyi düşünemem çalışmalıyım, o yüzden ne gibi seçeneklerim var yazan veya beni bu dertten kurtaran varsa Özelden onun istediği kendi sitesinin güvenlik önlemlerine bakacağım!

Not : Bu arada benim firma yabancı bir ülkede firma olarak birşey yapılabiliyorsa onu da ögrenirsem süper olur.

 
baraj puanı muhabbeti sanıyorum bahsettiğiniz 140. ama askerlik durumunda zaten kolundan tutup götürme olayı bitti. celp dönemi başına 350 civarı bir cezası var, ödeyip geçersiniz önümüzdeki sınava kadar. seneye girersiniz. o da sizi 29 yaşınıza kadar götürür.

edit: yabancı bir ülkede yasal çalışıyor gözüküyorsanız 3 yıl sonra gelip döviz ile aradan çıkartabiliyorsunuz.
  • brakgn  (12.07.17 04:21:04 ~ 04:22:34) 
Bu arada şirketlere yazı gidiyormuş, elemanınız tecili bitmiştir diye işten cıkarma oluyor. O yüzden bu kadar diken üstüne düştüm.


  • security  (12.07.17 13:05:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.