[]

Kullanılmış ayakkabı

Şu sıralar takıldığım ve baya da keyif aldığım e-ticaret uygulamasında çokca kullanılmış ayakkabı satışı görüyorum. Fiyatlar uygun tabi. Kullanılmış ayakkabı vb almak hiç mantıklı gelmiyor bana. Yine de gözlemlerime göre alan kişi sayısı fazla. Siz ne düşünüyorsunuz? Kullanılmış ayakkabı alır mıydınız? Ne gibi tehlikeler bizi bekler? Ayakkabı almam ama kullanılmıs bir lacoste tişört aldım 40 tl'ye vallahi cillop gibi,Omoyla yıkadık şimdi.


Edit:Reklama girer diye yazmadım ama evdeki fazlalıkları satmak için harika bir yer.İsteyene özelden yazarım. En cok bilineni gibi abaza filan da kaynamıyor.:D

 
kullanılmış ayakkabı giydiğim oldu da hiç satın almamıştım. yani 1-2 kere giyilmiş ve aşırı ucuzsa almaya değer olabilir. yoksa tenezzül etmem.


  • cekilmis gayfe  (12.07.17 01:33:33) 
Kullanılmış ayakkabının tehlikeli yanı mantar vs olma olasılığı. İkinci el kullanılacaksa özellikle spor ayakkabıları yıkamadan kullanmamak lazım en riskli grup onlar çünkü. Yıkanmayacak olanları sodalı veya borakslı suyla silip ve saç kurutma makinesinin sıcak ayarında sıcak hava vermek riski oldukça azaltır. İlla olacak diye bişey yok ama önlem almaktan zarar gelmez.

Abiye türü bi kere giyilip bi kenarda bekleyen ayakkabılara bi tomar para veriyoruz, özellikle o türler için düşünebilirim.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (12.07.17 09:39:36) 
abiye ayakkabi alabilirim. bir de site ismini mesaj atarsanız sevinirim. teşekkürler.


  • strawberry first  (12.07.17 15:16:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.