[]

vucut gelıstırmeye baslarken neye dıkkat edılmelı

sınav sonucum baya kotu geldı kendımı spora vermeyı dusunuyorum ilk defa yapıcam vucudumun uygun oldugunu soylluyorlar ancak mındar etmek ıstemıyorum her yerım kas olsun da ıstemıyorum genıslesem ve gıydıklerım ustume otursa yeterlı 1.89 boyum bıraz zayıf kalıyorum sımdı hemen hemen her hoca aynı seylerımı soyluyor nasıl yapmalı yarın gıdıp yazılıcam anlayanlar ugrasanlar yardımcı olursa sevınırım dedıgım gıbı oncelıklı amacım omuz genısletmek




 
beslenmene dikkat et
direk büyük ağırlıklarla başlama
mutlaka vücudunu ısıt
mümkünse yüzmeye de katıl.
  • basond  (11.07.17 23:07:34) 
ilk gün benim gibi çok yüklenmeyin:) 4 gün yürüyemedim, kolumu oynatamadım. hahah:))


  • mehmed resad  (11.07.17 23:08:35) 
@basond kendımı zorlayacagımı dusnursen gunde kac ssat olmalı ? lımıtlerı zorlarsak kı alıskınım 1 saat durmadan yuzebılıyorum denızde rahatlıkla ufaklıktan berı


  • zibidigonzalez16  (11.07.17 23:10:03) 
günde kaç saatten ziyade hangi bölgeye hangi hareketlerle başlayacağın kaç set yapacağınla alakalı her gün belirli bölgeleri belirli hareketlerle yap hoca vs varsa onlar zaten yol gösterir hareketleri.

ortalama 1-1.5 saat arası sürer bence ilk zamanlar kardio ile beraber.
  • basond  (11.07.17 23:12:48) 
İlk birkaç sene sadece tüm vücut egzersizleri çalış; izole senin işine yaramaz.
İhtiyacın olan kalorileri makroları doğru yerlerden doğru oranda al; düşük kalorili beslenmek vücuttan yer, o da ilerlemeye değil gerilemeye götürür, kas büyütemediği gibi var olan kasları da yersin. Bununla birlikte, ben çok iyi çalışıyorum deyip yemeğe yüklenenler de oluyor, o zaman da yağlanmaya başlıyorlar çünkü çok iyi çalışamıyorlar aslında.
Haftanın en 3 gününü ağırlık çalışması yap. 3 günden aşağıya düşecekse hiç yapma daha iyi.
Ne çalışırsan çalış, muhakkak doğru formla yap. Çalışacağın egzersizleri defalarca videolardan izle, formuna güvenmiyorsan videoya çek kendini izle yanlışın nedir doğrun nedir gör.
En önemlisi, aletleri gereksiz yere meşgul etme. Yani aleti kullanacakmış gibi yapıp telefonla ilgilenme, telefonu mümkünse soyunma dolabına bırak.
  • angelus  (11.07.17 23:18:28) 
www.youtube.com

bu programı uygulayabilirsin. full body programının özellikle yeni başlayanlar için iyi bir program olduğu birçok kişi tarafından söylenmekte ( aksini söyleyenler de mevcut elbette ) şuan ben bu programı yapıyorum ve memnunun en azından bacak antrenmanını kaçırmıyorum =)
  • sutu seven kamyoncu  (11.07.17 23:46:01) 
Beslenme önemli


  • powerpufgirl  (12.07.17 00:01:50) 
şu kanalı ve web sayfasını takip et.

www.youtube.com
  • orpheus  (12.07.17 01:45:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.