[]

surucu kursu devam devamsizlik

Arkadaslar selam öluyorum sıkıntıdan imdat.surucu kursuna yazildim.bugun basladi 9 gun suruyor.ama bu tahtada ankatilan kisim.yani direksiyon kismi degil.


3 saat suruyor.ben calisan ve nobet tutan biriyim.gun asiri nobetlerim var.24 saat suren.ama yazilirken dediler ki 2 gun mufettis geliyomus.eger ikisinde de yoksan kaydin siliniyomus ( 1400 tl) ama 6 ay once iki arkadasim da bu kursa yazilmisti 9 gunun birinde bile ugramadik skinti cikmadi dedi.ama biz suan sinifta full uz.yoklama aliniyor falan.

Hadi bosken geliyim - ki bu bile fazla zorlayici- ama dedigim gibi doktorum ve nobetlerim var uzgunum.

Gercekten silinir mi kaydim bu kadar kolay mi yani ?

 
6 ay önce öyle olması normal.
Şu an denetimler var ve evet çok sıkı bir durumda.
Ben de üzerimde ders yazılı olduğundan ders bitimine kadar ayrılamıyorum iş yerinden, müfettiş geldiğinde dersi veren hoca benmişim gibi davranmam gerekiyor.
Şans işi bilemiyoruz ne zaman geleceğini.
Eskiden sadece SRC kurslarında yaparlardı bunu ama sürücü kurslarına da yansıttılar. Biraz dişinizi sıkacaksınız yapacak bir şey yok ya da risk alacaksınız.
  • mutekebbir  (11.07.17 20:22:25) 
Benim tam taşınma dönemime gelmişti, 2 gün gittim sadece. Tamam yoklama filan alınıyor ama kayıt silinme olmadı. Ekimde baslamıştım. Kitapta yazılanları okuyup öğrendikten sonra ne olacak ki?


  • fraise  (11.07.17 20:23:05) 
Sürücü kursları sıkıntı çıkarmıyor o konuda, derse girmesen de var gösteriyorlar kayıt silme falan yok. Ha dönemsel olarak genel bir denetim sıklığı varsa o ayrı.


  • angelus  (11.07.17 20:34:21) 
@angelus; Var evet, şu sıra o denetim sıklığını yaşıyoruz. 3 ayda 3 kere denetim gördük. Ben teftiş olmayan her gün tüm sınıfı var gösteriyorum ama geldiklerinde öyle olamıyor.


  • mutekebbir  (11.07.17 20:57:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.