[]

Telefonu nereden almalı

Malum kredi kartına taksit kalktı. Operatörlerden faturaya ek tarifeyle telefon almak mantıklı mı?

Ya da peşin alsak nereden alalım? E-ticaret sitelerine güvenilir mi?

İphone 7 almaya niyetlendim nihayet, 8 çıkınca ucuzlar mı artar mı fiyatı sizce? Çok sorum var çok

 
o olayın etrafından dönen kunduzluklar var. atıyorum telefon alacaksın 3000 lira. kasada anında ya direkt kredi alıyorsun ya da krediden farksız olan tek kullanımlık kartlardan alıyorsun, oradan telefonun ödemesini yapıp taksit taksit ödüyorsun parayı. bu bir seçenek.

bazısına güvenilir. hepsiburada herhangi bir sıkıntı çıkartmamıştı ben aldığımda.

düşer fiyatı ama "çıldırıyorum koş koş" dedirtecek bir düşüş olmaz bu.
  • cay koy geliyorum  (11.07.17 16:36:47) 
faturaya ek tarifeyle, normal fiyatının en az yarısı kadar fazla para ödüyorsunuz. eğer böyle olmayan bir odeme planı varsa, alın. alacağınız marka ve modele göre piyasa fiyatına yakın bir fiyat da çıkabiliyor.
onun dışında, ihtiyaçtan, faturasına ek ödemeyle telefon alıp düşük fiyata satanlar var. sahibinden.com'dan takip edebilirsiniz. ya da buradan bunu belirten bir duyuru acabilirsiniz.

  • runagain  (11.07.17 16:37:06) 
iphone 7'yi hepsiburada'dan aldım. Apple Türkiye garantisi var. Memnunum. En ucuzu oradaydı.


  • himmet dayi  (11.07.17 16:39:43) 
aylık faturaya ekleme yerine kredi çekebilirsiniz. daha az vadede kapatma imkanınız olur.
krediyle telefon mu olur demeyin, faturaya taksitle almak ya da farklı finans uygulamalarını kullanmak kredinin farklı şekillisi.
Kredi faiz oranını değerlendir. Demek istediğimi anlayacaksın.
  • cliquot  (11.07.17 17:43:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.