[]

gelir beyanı

Kredi başvurusu için bankaya gideceğim birazdan. gelir beyan etmem gerekiyor. iki daireden kira alıyorum sölemesi ayıp. yanlız daireler benim üzerime değil sadece kontratlar benim üzerime. kiraları ben alıyorum yani. şimdi bu kontratlar gelir belgesi yerine geçebiliyor mu çok merak etmekte bu deli gönül. yani başka bi işlemi falan var mı benim bilmediğim onu soruyorum. haydi bi anlatıverin şu çocuğa. kulak memenizdeki görünmez tüyleri öperim.




 
vergi dairesi falan desen sorun olurdu diyecektim ama bankaya gelirini kanıtlaman yeterli. bireysel arkadaş gıcık değilse kabul eder diye düşünüyorum.


  • kibritsuyu  (27.08.07 17:39:40) 
eski bankacı olarak;
birinci bankaya bağlı olarak, bazıları senden gelirini belgelemeni bile istemeyebilirler. adına kayıtlı kredi kartı varsa bunların limitleri ve düzenli ödeyip ödemediğin banka için yeterli bilgi oluşturur. ancak şimdiye kadar hiç kredi kartın olmamışsa, kredi kartı başvuru formunda gelir beyanı kısmına kiraları beyan edip, kontratların fotokobisini de forma eklersen ve kkb'de herhangi bir sorun çıkmazsa sana kredi kartını anında postalarlar. emin misin kredi kartı istediğine :)

  • saqim  (27.08.07 19:23:55) 
kredi kartı değil. bireysel ihtiyaç kredisi için şeediyorum ben. evin tapusu pederin üstüne şu anda. ancak kendisi arazi oldu memlekette domates yetiştiriyo. kiraları ben alıyorum. kontratlarda pederin adı bile yok. şimdi bu kontratlar ve çalıştıım şirketten aldıım maaş bordrosu yeterli bir gelir beyanı oluşturur mu?


  • sakingitarist  (27.08.07 21:16:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.