[]

Site Amatör mü Gözüküyor?

Selamlar,

www.beachplease.co

Sizce bu adreste konuşlanan e-ticaret sitesinin tasarımı nasıl? Amatör mü gözüküyor? Güvenle alışveriş yapar mısınız? Sıkıntı varsa nerede?

 
gayet başarılı hacı.


  • seyduna6687  (11.07.17 11:17:11) 
İsmini çok sevdim :)

Site de güzel ama üstteki banner çok boş kalmış, orada bir şeyler görmek istedi elf gözlerim.
  • chicha  (11.07.17 11:25:25) 
Ssl (https) sertifikasi olmayan bir siteden asla ve asla alisveris yapmam.


  • imelih  (11.07.17 11:46:00) 
arka plan beyaz değil de turuncu, sarı (açık) gibi olsa daha iyi olur. güzel onun haricinde. bir de güvenlik açısından delirttiniz lan beni ve imelih +1


  • mezarkabul  (11.07.17 11:48:41) 
giriş yap, mesafali satış sözleşmesi, iletişim gibi alanların ana menüde olduğunu ilk defa görüyorum.
bu tarz konularda kullanıcı alışkanlıkları yönünde ilerlemek gerekir.
ana menüde genelde ürün kategorileri olabilir.

SSL'in olmaması çok büyük dezavantaj
ayrıca mesafeli satış sözleşmesi de öyle ilgili alanları boş olmamalı.
bu kısmı ödeme kısmında en azından sepet ve müşteri bilgilerine göre doldurmalısı.
tabi özellikle satıcı kısmıda boş olmamalı
  • €xpolerer  (11.07.17 11:48:45 ~ 12:27:54) 
sitenin orta üst kısmı bomboş. göze hoş görünmüyor.


  • burya  (11.07.17 12:32:17 ~ 12:32:40) 
site fena görünmüyor, çok detaylı bakamadım ama ilk bakışta çok eğreti duran birşey yok. ana menüde mesafeli satış sözleşmesi olmasa da olurmuş.
iletişim bilgileri kurumsal olmalı bence. mail adresi outlook hoş olmamış.

  • battal gemalmaz  (11.07.17 12:34:33) 
Önerilerim şöyle;

-Tasarımdaki renkleri beğendim ama site tasarımı olarak çok büyük sıkıntılar var. Örneğin hakkımızda, mesafeli satış sözleşmesi asla orada olmamalı. Görsellikten öte ticari değil.O alan menü alanı olarak kullanılmalı. Sol taraftaki kategori başlıklarını buraya taşımalısın.

-Ürünlerede hızlı bak var ama hızlı baktan ürünü sepete atamıyoruz. Başka resimlerine bakamıyoruz. Sadece resim büyüyerek açılıyor. Bunun yerine buradan da alışverişe yönlendirilebilmeli, sepete atılabilmeli vs.

-Resme tıklayınca hiçbir şey olmuyor. Resme tıklandığında ürün detay sayfasına yönlenmeli.

-Eğer ürün sayısı ileride artacaksa daha tasarıma oynayabilirsin. Büyük landing page'ler, daha detaylı stil life fotolar vs. Yok ürün sayısı artacaksa da aşağıdan 1.2.3 diye sayfa seçtirmek yerine lazy loading kullansan bence çok daha kolay ve şık olur.

-Aşağıdaki iletişim, facebook, insgrm vs gibi ikonlar tıklanabilir olmalı.


İlk bakışta göze çarpanlar bunlar.
  • sarap dumani  (11.07.17 12:35:53) 
İletişim ve Mutlu müşteri bölümü battı gözüme çerçeve ve ikonlar olmasa daha güzel olcak gibi o biraz amatörlük katmış gibi siteye. Geri kalan her şey çok başarılı çok beğendim.


  • joker06  (11.07.17 13:05:34) 
site güzel ama arkadaşların dediği gibi .co uzantısı ve ssl eksikliği problem bence.


  • runagain  (11.07.17 16:44:44) 
gorseller daha on planda olmali cunku guzel gorseller hakikaten. amator demeyelim ama template kurup pembe renk detaylarini verip gecmissiniz gibi daha cok, hani custom design ya da tema duzenleme gibi emek yok gorunuyor


  • hjarteblod  (11.07.17 17:14:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.