[]

Spor için kayışlı nabız ölçer kullananlar önerir misiniz?

Ya da nabız ölçmek için başka bir öneriniz var mı?




 
Kayış işi zor. Onun yerine Fitbit charge hr öneririm. Bilekten nabız ölçer. İki yıldır kullanıyorum.


  • puc  (11.07.17 07:38:13) 
bilekten nabız ölçenler, özellikle spor sırasında nabızda oldukça başarısızlar. Garmin veya Polar'ın nabız ölçerleri oldukça iyi. Garmin'in suda kullanılabilen bir nabız ölçer kayışı da var.


  • cursor  (11.07.17 09:15:45) 
ben bunu kullanıyorum koşarken ve bisiklette, gayet başarılı ölçüyor.
www.decathlon.com.tr

zaten denildiği gibi bileğe takılanlar tam randımanlı ölçemiyor temas ettikleri alanın küçüklüğü ve salınım esnasında oluşan temassızlıktan ötürü. kulaktan ölçen spor kulaklıkları var, onlar da başarılı ama onlar daha pahalı. bu linktekinde kronometre ve normal saat de var; başka bir şeye ihtiyacın kalmıyor. bir de bu kayış benim salonumdaki spor aletleriyle de birlikte çalışıyor, aletteki nabız ölçme kısmına yansıtıyor nabzı. bilmiyorum her aletle uyumlu mudur ama öyle bir sürpriz yaşamıştım.
  • Bruce  (11.07.17 09:21:35) 
Ben de şunu kullanıyorum Android telefonumla, gayet memnunum: www.banggood.com


  • chicha  (11.07.17 10:28:18) 
bunu kullanıyorum, tavsiye ederim : www.decathlon.com.tr


  • inheritance  (11.07.17 10:45:37) 
doğa yürüyüşlerinde garminin gpsi ile birlikte gelen nabız bandını kullanıyorum memnunum suya sokmadım hiç


  • argent dawn  (11.07.17 10:47:11) 
Linkteki ürünü kullanıyorum herhangi bir sorununu görmedim nabızımı anlık olarak ölçüyor.

Garmin Fenix 3 kullanıyorum nabız bandım ile uyumlu çalışıyor anlık olarak nabızımı görebiliyorum.

3 yıldır spor ile uğraşıyorum nabız bandı vazgeçilmezim Fenix3 + Wahoo öncesi decathlondaki ONRHYTHM 310 ürününü kullandım. Onuda önerebilirim.

www.wahoofitness.com
www.decathlon.com.tr
  • sudo su  (11.07.17 12:02:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.