[]

Size uzaktan bakan erkek konuşmaya gelse naparsınız

Çekingen olduğumdan bikaç haftadır plaja gelen kız grubunu kesiyorum ama daha konuşamadım. Kızlar arada yanıma geliyor ama benim için mi geliyor emin değilim o yüzden muhabbet acamadim ama bugün 25 yaşında olduğunu söyleyen adamin birinin 15 yasinda gibi gözüken kızlarla rahatça muhabbet actigini görünce sorun bende mi amk dedim. Ama sanki gidip konuşursam sapık muamelesi göreceğimi kızların yanımdan gidecegini düşünüyorum ki hiçbir ortak noktamiz da yok sadece vücutlarini beğeniyor ve güzel buluyorum. Isi bilen muhabbet kuruyor da önceki deneyimlerim yüzünden falan yapmak istemiyorum artık. Kızlar sizce ne yapayım ortamım yok babamla gidiyorum plaja kimseyle muhabbet de kurmuyorum sadece bu kızları uzaktan kesiyorum bikaç haftadir ne zaman giderler bilmiyorum bikaç erkekle takilirken gördüm ama bugün onlardan biri vardı ve onunla da konuşmuyorlardi. Çok büyüyor gözümde ya hep konuşunca korkarak bakan kızlar aklıma geliyor neden böyle yapıyor ki kızlar.




 
Konuşma olayi saçma olur ya al bi top voleybol oynayalim falan de oynarken muhabbet edersin. Bence boyle daha iyi olur. Veya bu tarz bişey.


  • tukenmez adam  (10.07.17 21:19:07) 
bunun işe yaraması için kızlardan birinin de sana bakıyor olması lazım. bu kesişme tek taraflıysa istersen kıvanç tatlıtuğ ol yemez.
not: erkek

  • brakgn  (10.07.17 21:19:44) 
Biraz icki icebilirsin oncesinde. Bu kendine guvenini artirir.

Bu arada bu 15 yasindaki kizlari kesen adamdan hoslanmadim.
  • Traveller  (10.07.17 21:34:00) 
@travel valla kızlar pek rahatsız olmuş gibi değillerdi adamdan yüzsüz olamadım hiç öyle

@playing yokluktan hocam yokluktan bi daha göremezsem görüp de konuşamazsam diye düşünüyom hazır cesaret bulmuşken olduğu yere kadar gideyim diyorum

@brakgn yok yav bakmiyorlar ne bakıyor amk bu der gibi bakıyorladir belki ayrıca bakan kız da mi varmış nasıl bilecem

@tükenmez öyle yeteneklerim olsa bunu sormazdim herhalde öyle planlar yapamiyom hiç
  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (10.07.17 21:50:00) 
bence pat diye gitme itici gorunursun

voleybola davet edebilirsin veya gunes kremi isteyebilirsin
  • my pink  (11.07.17 13:58:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.