ön not: arabalardan anlamıyorum.şimdi arkadaşlar, biz normalde kasım ayı gibi, 70-80 bin tl (veya 10-20bin daha yukarıda) bir araç almayı planlıyorduk. ancak yaptığımız iş gereği şuan ciddi anlamda bir araca ihtiyaç duyuyoruz.20-25bin tl bandında bir araç alıp, eğer mümkünse kasım ayı gibi satmayı v
ön not: arabalardan anlamıyorum.
şimdi arkadaşlar, biz normalde kasım ayı gibi, 70-80 bin tl (veya 10-20bin daha yukarıda) bir araç almayı planlıyorduk. ancak yaptığımız iş gereği şuan ciddi anlamda bir araca ihtiyaç duyuyoruz.
20-25bin tl bandında bir araç alıp, eğer mümkünse kasım ayı gibi satmayı ve daha yüksek bir model almayı düşünüyoruz.
www.arabam.comşu arabayı gördüm ama fiyat performansı nedir bilmiyorum. araba uzaktan bir tanıdığımın aslında, ama önce burada sorayım dedim. fiyatı nasıl sizce? 4-5 ay sonra satmaya kalkarsak elden kolay çıkarabilir miyiz?
veya benim aklıma gelmeyen başka detaylar..