[]

italya'da gidlip kalınabilecek yerler

merhaba arkadaşlar, 17 temmuzda italyaya gideceğim. önereceğiniz yerler var mı kalmak için. 17 temmuz ile 30 temmuz arası oralarda olacağim, orada olanlar olursa görüşelim :)




 
yatıya mı gideceksin, amaç bu mu; italya'da kalmak? yatağı konforu güzel otel mi istiyorsun mesela?


  • Bruce  (10.07.17 15:23:22) 
evet, orada kalacağim ama uygun fiyatlı yerler arıyorum. hatta arkadaş bile arıyorum. cünkü yalnız gidiyorum ve ilk gidişim


  • blacksoul  (10.07.17 15:33:13) 
Roma'da kalacaksanız,
www.greenrooms.city
Haziran ayında böyle bir B&B'de kaldık. İki kişilik oda fiyatı 60-65 euro. Odalarda özel banyo var, ortak kullanımlı mutfak mevcut, isterseniz kendi yemeğinizi pişirebilmeniz için. Hayatımda gördüğüm en temiz, en güzel otel/B&B idi. Sahipleri de çok tatlı, çok ilgili. Sizi tren istasyonunda karşılayıp otele getiriyorlar. Semt olarak da çok güzel bir yerde. Gelince bir arkadaşıma tavsiye ettim, sonra o da kaldı, o da çok beğendi.
Bir de sahibiyle iletişime geçip konuşmuştum, booking.com'dan değil de kendi sitelerinden rezervasyon yaparsam kullanabileceğim %10'luk bir indirim kodu vermişti bana, düşünürseniz size o kodu da iletirim.
  • green knight  (10.07.17 15:34:17) 
iyi de abicim italya'da nerede kalmak istiyorsun? mesela kolezyum ilgini çekiyor mu, vatikan falan? o zaman roma önericez. ya da ben assassin's creed oynadım floransa'yı merak ediyorum diyeceksin. ya da yaz geldi yüzeyim diyeceksin, amalfi falan önericez.

yani sen italya'ya ne için gitmek istiyorsun, önce onu de hele.
  • Bruce  (10.07.17 15:38:12) 
bruce, abi ben roma floransa, venedik, milan şehirlerini gezeceğim ve 13 günü bu günlere yayacağim:)


  • blacksoul  (10.07.17 15:41:18) 
abi tek kişi fiyatı mı 60euro civarı? biraz pahalı ya.


  • blacksoul  (10.07.17 15:42:14) 
hostellerde kalmanı öneririm tek kişiysen. hem ucuz olur hem de ordan arkadaş edinebilirsin gezme amaçlı


  • Tam1Hi0n3  (10.07.17 16:04:55) 
İtalya dediğin koca ülke. neresine gideceksin?


  • lcha  (10.07.17 16:35:26) 
bende 23 temmuzda senin güzergahı gezicem ama ben nisanda ayarladım. heryerde kalınabilir her yer hostel


  • mikahakkinen  (10.07.17 18:10:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.