[]

buhar kazanlı ütü ve çaycı

ütüyle iki kişinin kıyafetleri ütülenecek fakat bir tarafın pantolon ve gömlek ütüsü bol olacak. buhar basıncı filan farklı anladığım kadarıyla ama ne kadar fark ediyor ütüleme kolaylığında bilemedim. bir de tek ayarlı olanlar var, farklı ayara gerek yokmuş sanırım kumaşına göre (sözde) ama iyi midir, kafam almadı benim. var mı öneriler?

bir de aynı zamanda kettle olarak kullanacağım bir çaycı alacağım. bunun için de tavsiyelerinizi beklerim.


 
bende de Philips kazanlı utu var. buhar basıncı en az 6000 bar olmalı. o zaman mukemmel bir alet olduğunu anlayacaksiniz. 2 dakika gibi bir sürede ısınıyor. biraz uzun gelebilir ama bu bekleme süresini ütü yaparken kazandığınız zaman kompanze ediyor.
en sevdiğim 2 ev aletinden biri kazanli ütü diğeri çamaşır kurutma makinası

  • betsy  (10.07.17 14:42:51) 
İkinci soruya cevap

www.arzum.com.tr

5 senedir 7*24 çalışıyor, tık demedi.
  • oguz altun  (10.07.17 14:42:56) 
kettle olarak tavsiyem
homend konuşan çay makinesi

  • betsy  (10.07.17 14:45:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.