[]

kargo gecikmesi, ne yapsam?

cuma günü istanbul'dan ankara'ya bi evrak verdim mng kargo'ya. evrak ctesi sabahı ankara'daki şubeye ulaşmış görünüyor ama sabahtan beri internetten kontrol ediyorum, halen şubede bekliyor görünüyor. acildi, yurtiçine güvenmiyim dedim, halbuki yurtiçi şimdiye elli kez teslim etmişti.

şubeye ulaşamıyorum klasik. müşteri hizmetlerini arayıp şikayet kaydı oluşturdum. başka ne yapabilirim?


 
kuruma iletilecek resmi evrak, malesef öyle bi şansım yok.


  • manuel mandalina  (10.07.17 14:24:02) 
Verdipin yere söyle onlar iletişime geçip baskı kursun. Ptt ile gönderseydiniz keşke


  • glamdr1ng  (10.07.17 14:43:05) 
sorum, kargo şirketine ulaşmak için yapabileceklerim üzerine aslında.
gitmesini rica edebileceğim biri olsa sabahtan hallederdim zaten :/ kurumun memuruna ancak kargo geldi mi diye sorabiliyorum, ilgilen demem hem abes kaçar. hem de şubeye ulaşılmıyor işte, temel sorun bu.
fikirleriniz için yine de teşekkürler.
  • manuel mandalina  (10.07.17 14:56:18 ~ 14:57:25) 
Mng Kargo İstanbul Libadiye şubesinde 10 günün üzerinde bekleyen kargom oldu. Genel müdürlüğü ara, şikayetvar üzerinden şikayet oluştur vs. Sıkıştırmazsan çok umusamıyorlar. Ben her seferinde gidip şubeden kendim aldım. Ki senin öyle bir şansın yok malesef, baskı yapacaksın.


  • hrvl  (10.07.17 19:46:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.