[]

Euro hesabi haciz

Bir miktar eurom var.Evde saklamak biraz korkutmaya basladı. Baya calisarak biriktirdim,benim icin degerleri ederinin cok üstünde bu yüzden.Bankaya koymamamın sebebi Kyk borcu.Iki senedir odemem bekleniyor,vergi dairesine devroldu.Henüz calısmiyorum.

Daha önceki duyuru yorumlarindan hesaplara haciz durumunun sans isi oldugunu duydum.Herkese olmuyormus.Aksilik bu ya bana denk gelir kesin.Euro hesabina da haciz gelebilio demi?Haciz gelince tüm meblaya el mi koyuyorlar?yuzde on'unu filan verip kurtulabiliyor muyuz?Nasil oluyir haciz sonras sürec.Hic ugrasma evde dursun diyenlerin evde güvenli yer önerisi var mı?


 
e-haciz geliyor. bakiyene bloke koyuyorlar, borcu ödemezsen paranı alıyorlar. anne-baba üzerine hesap açıp koyabilirsin bankaya.
evde en güvenli yer tabi ki ayakkabı kutusu

  • cekilmis gayfe  (10.07.17 01:53:23) 
Annenin ya da baska bir yakininin hesabina yatir parayi


  • eriksatie  (10.07.17 01:54:26) 
@bayc

Annemle iyiyiz baya ama para durumları biraz sıkıntı.Kötü bir niyeti olmasa da "sonra yerine koyarım" diyerek harcayabilir ve o sonra hic gelmeyebilir.Haklısınız bu konuda.Evde saglam bir yer bulmam lazım.
  • maria puder  (10.07.17 05:56:17) 
Bankada kiralık kasaya koy.


  • orient blue  (10.07.17 09:35:15) 
paran varsa kredini ode, daha sonra faiziyle odemek zorunda kalacaksi


  • scars dont fade  (10.07.17 11:01:50) 
@orient blue

Onu da dusundum.Kiralik kasaya haciz gelmiyor mu?kesin mi?
  • maria puder  (10.07.17 11:03:12) 
10 kişiden birinde bu durum var. 10 kişiden 7-8i de o 1 kişiyi görüp korkuyor ve 9 kişi, borcunu ödüyor.

geri kalan 1 kişi de şansa bağlı olarak hacize mahkum oluyor ya da olmuyor.

Eğer yapılandırma yapıuldıysa kritktir, yapılmadıysa pek sıkıntı olmaz gibi.
  • Cursed Chico  (10.07.17 11:13:26) 
eninde sonunda yakalıyorlar.
kimisini borcunu öde diye aramışlar,
kimisine hiç bir şey dememişler ama küt hesaplarına bloke koymuşlar.
onun için buna hazırlıklı olsan iyi olur. bence kaçmak yerine ödemeye başla. ileride bir şey yapacakken engel çıkartabilir. ondan dolayı.
kiralık kasa mantıklı. evde para tutma.
  • seyduna6687  (10.07.17 11:29:08) 
paran varsa neden borcunu ödemiyorsun anlamadım.


  • burya  (10.07.17 12:22:20) 
@burya

Calismaya baslayinca borcumu taksitler halinde ödicem. Neden ogrenciyken kıt kanaat biriktirdigim parayi direk kyk kapatmaya harcıyayim? Sanki kredi karti borcunu odemeyip kaciyormusum gibi bir algıya kapılmissiniz. Calısmaya baslamadan ödemek istemiyorum,hepsi bu.
  • maria puder  (10.07.17 12:32:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.