[]

Vize. Ucak bileti

Arkadaslar vizem 15 nde bitiyor
Benim ucagim 15 inda almanya atina saat 23.oo te almanya dan
16 simda atina istanbul. Saat 4 gibi atinadan

Yunanistanda sorun olur mu
Ya boyle olmasinin sebebi, vizemi macaristandan aldim. Ilk orada kaldim. Son gune kadar pasaportu ellerinde tutuyolar. Ben bilet rezervasyonu vermistim basvuruda. Son gune kadar pasaportu tuttuklarini bilmiyodum. Sonra ogrendim. Biletler pahali olunca da boyle aldim. Simdi de kara kara dusunuyorum. Nolcak diye

 
atina'dan çıkışta kastırırlar, tekrar şengen alman zora girer. atina'da iner inmez şengenden çıkmaya çalış, gün dönmeden damgayı vursunlar yani mümkünse. 23 almanya uçağı atina saatiyle 22'dir. biniş kartını alabilirsen hemen pasaport kontolüne git.


  • cekilmis gayfe  (10.07.17 01:30:14) 
@cekilmis gayfe 23.00 Almanya uçağı Atina saati ile 00.00'da olur. Almanya daha batı.

Atina'ya indiğinde zaten her türlü 16 Temmuz olacak. Çıkarken sorarlar.
  • Lim5  (10.07.17 01:41:12) 
belki doğru örnek olmaz ama son vizem 30 gündü, 31 gün kaldım. dönüşte fransa sınırında kontrol etmediler desem yeridir, pasaportta eski vizeyi gördü ona mührü bastı. ne adam gibi tarih ne de vize kontrolü yaptı.


  • facebook  (10.07.17 01:41:49) 
Bu benim basina geldi. Adam vizen bitmis dedi. Birlikte bi odaya gittik oradaki gorevliye yunanca biseyler sordu ama hicbisey yapmadilar bana soru sormadilar. Fotokopi belge isi olmadi. Geri donduk. Turkey is friend falan dedi. Gectim. Hatta ben acikladim neden geciktim falan diye. Art niyet yoksa sanirim sorun olmuyo. 5 saat astim vizemi.
Ama soyle biseyde var. Vize iznim 1-20 ocak Giris cikis tarihlerim 6-21 ocak tarih olarak astim ama toplam gun olarak asmadim.

  • wishmaythşngs  (10.07.17 07:17:26) 
Atina'da sorun olma ihtimali var. Hatta vizesinin son gününü geçirdiği için pasaportuna damga yiyen ve 10 yıl şengen alanına girişi yasaklanan insanlar duydum. Bence biletinizi bir gün öncesiyle değiştirin, 10 yıllık giriş yasağı yemeye değmez.


  • green knight  (10.07.17 15:25:22) 
Almanya'da zaten sorun olmaz, EU içi uçuş. Ancak, Atina'da neler olabileceği tamamiyle o anki duruma bağlı. görevliler büyük veya küçük sorun çıkartabilirler. benim yine atina'dan birşey olmadan geçen arkadaşım da oldu, kırmızı damgayı yiyip, 600euro ceza kesilen de.


  • cursor  (10.07.17 15:52:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.