(1)
Excel'de grafik çizmek ama tam çizememek
tel tokasini duzelten samuray
Merhabalar!https://cloudup.com/cLwXOBg5_84 adresinde iki adet grafiğim mevcut; bildiğim ve YouTube'da gördüğüm her şeyi denedim lakin eksenlere tanımladığım verilere rağmen eğri ortaya çıkmıyor.A sütunundaki değerler yatay ekseni; B, D, E, F, G, H ve I eksenlerindeki değerler dikey ekseni oluşturaca
Merhabalar!
cloudup.com adresinde iki adet grafiğim mevcut; bildiğim ve YouTube'da gördüğüm her şeyi denedim lakin eksenlere tanımladığım verilere rağmen eğri ortaya çıkmıyor.
A sütunundaki değerler yatay ekseni; B, D, E, F, G, H ve I eksenlerindeki değerler dikey ekseni oluşturacak şekilde aynı grafikte toplamda yedi eğri olmalı grafik başına ama nerede yanlış yaptığımı anlamıyorum. Kafayı yedim saatlerdir.
Hatanın nerede olduğunu söyleyebilir veya eğrileri ekleyebilir misiniz?
0
tel tokasini duzelten samuray (
10.07.17)
gönderdiğin dosyada veriler number değil text olarak kayıtlı, hücre formatını değiştirir number yaparsan hallolur:)
ctrl+a
ctrl+h
"."yı "," yap
0