[]

Allahı'ını Seven Üzerime Rahat Ayakkabı Atsın

geçen sene dechatlondan aldığım korkunç rahat ayakkabıdan beri ayakkabı beğenemiyorum. bu sene de aynısından gelmemiş. keşke 7 tane alsaydım ! Mudodan dan benzeri birşey almıştım tüy gibi olanlardan. onlar gibi korkunç rahat korkunç nefes alan ayakkabular nereden alabilirimç internette yada istanbulda görerek.

skeçırs denen ayakkabılar rahatmış anladık ama nefes de alıyorlar mı ? 400-500 lira ederler mi gerçekten ?


 
www.decathlon.com.tr

Şu fena değil. Alışana kadar ayakta hissedilmiyor bile. İnanılmaz hafif. Sonra geçiyor tabii o etkisi ama olsun. 400 500 verilir mi bi ayakkabıya ya
  • glamdr1ng  (10.07.17 00:30:37) 
Teşekkürler. Malzemesi nasıl naylon gibi mi nefes alan kumaş malzeme mi acaba ?


  • fyodor dostoyevski  (10.07.17 00:38:31) 
skechers memory foam gerçekten çok rahat. uzun süre ayakta duruyorsan ya da sorunlu ayakların varsa hele. 300 civarı genelde. nike roshe two da hem çok rahat, çok hafif ve ayağa nefes aldıran cinsten. üst kısmı ona uygun yapılmış zaten. skecherstan az daha ucuz. air maxler de aynı şekilde çok iyi ama fiyatları biraz tuzlu.


  • komiklidoktor  (10.07.17 01:05:52) 
glamdr1ng +1

zaten buna memory foam tabanlık koyunca 300 liralık skechers oluyo.
  • zirrealist  (10.07.17 01:31:52) 
skechers

ayaklarında yatak istiyorsan budur. alırken 1 numara büyük almanı tavsiye ederim.
  • kizilcahamam tellagi  (10.07.17 02:21:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.