[]

huzursuzluğun kitabı

Okuyanlarınız vardır muhakkak, nasıldı? Akıp gitti mi yoksa zorlandınız mı? Ne hissettirdi?




 
bir dönem beraber yaşadık. siz de yaşayın kesinlikle çok güzel ama akıp gitmiyor. sizi orda tutuyor.


  • fosforlu cevriye  (09.07.17 23:03:35) 
akıp gitmiyor ama akıp gitmemek için yazılmış bir kitap. başucu kitabı diye küçük pirens tutuyor insanlar, asıl başucu kitabı budur. ha, sürekli okumak insanı düşünceli yapar, bu açıdan çok önermem ama en az bir kere bitirmeli. ben okurken zorlandım evet, elime alırken değil ama sayfalarca okumak açısından.


  • Bruce  (09.07.17 23:07:04) 
6 ay önce başladım okumaya. Yarısına kadar geldim. Oturup 1 haftada bitirilecek kitap değil bana göre. Ruh halime göre alıp okuyorum. Bazen hiç bir şey ifade etmezken. Bazen ben yazsam bu kadar olurdu diyebiliyorum. Her okunduğunda farklı anlam çıkarılabilinecek bir kitap.


  • Depik  (09.07.17 23:19:18) 
Agir depresif bir insanım, yorumlara bakıp tam bana gore deyip aldim ama yok, ne akıyor ne gidiyor, yarısında çıktım, pek tavsiye etmem..


  • alttaraf  (10.07.17 00:38:05) 
çoğunlukla akıp gitmişken ne oluyor lan bir sanye bitmesin kısa zamanda diyerek bir süre de günde 5-10 sayfa ilerlediğim ve bitmesini istemediğim kitaplardan idi. Aslında bitmedi benim için, ara ara dönüp not aldığım kısımlara bakacağım.


  • candanag  (10.07.17 01:32:07) 
öyle okuyayım bitsin denilebilecek bir kitap değil zaten. konular birbirinden bağımsız olarak bölüm bölüm hep. adam oturup düşüncelerini kağıda dökmüş işte. adı üstünde zaten, huzurluğun kitabı olduğu için akıp gitmiyor, durdurup düşündürüyor. zorlandım diyemem ama çok fazla düşündürdüğünü söyleyebilirim.


  • dedimmidemedimmi  (10.07.17 11:21:24) 
şöyle bişeyler yazmıştım. okumak istediğim halde yarıda bıraktım. tekrar başlar, okurum ama ne zaman bilmiyorum şu an.

(bkz: iz bırakan kitap cümleleri/#25063922)
  • tepedeki psychedelic adam  (10.07.17 11:34:20 ~ 11:34:43) 
pessoa bana huzur verir. en sevdiğim kitabı da budur. keşke açsam da tekrar okusam.
kitaba göz at. istersen tek seferde bitir, istersen baş ucunda beklet, başka kitaplar okurken arada ona dön.

  • filteria  (10.07.17 12:04:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.