[]

Sİneklik tellerini neyle yama yapmalı?

Camda sinekli teli var ve bazı yerleri delinmiş kediler yüzünden.

Japonla tutar mı bu teller?

ZImba denedim tutmadı. Zımbayla yaparsam tamamını yapmam gerekecek çünkü köşelerdeki çerçeveye zımbayabiliyorum.

 
yama tarzı bir sey yapsan? bez yapıstırsan delik yerlere? yapıstırıcıya bulayıp?


  • binder dandet  (09.07.17 19:14:05 ~ 19:15:16) 
Şok ve a101lerde pencere sinekliği var. Kenarlardan bantlayıp bandın üzerine sineklik tülü geçiriliyor. Benim sineklik kenarından çıkmıştı bununla üstüne bir kat daha gittim.


  • curukturpkokusu  (09.07.17 19:16:34) 
Böcekler deler bezi , uğraşmayalım :D

curukturpkokusu nasıl bir şey tam anlamadım

www.yapbialisveris.com

bunu mu tekrar koydunuz üstü ne
  • Cursed Chico  (09.07.17 19:20:49 ~ 19:21:48) 
Pazardan alacağın sinek teli veya bez parçasını sıcak silikonla yapıştırabilirsin. Başka yapıştırıcılar işe yaramaz. Sıcak silikon yoksa iğne iplikle de dikilebilir.


  • mikro patlama  (09.07.17 19:48:26 ~ 19:48:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.