[]

Bad trip diye bi sey gercekten var mi?

Alkol veya baska bir sey kullandiktan sonra geldigi soylenen sey?




 
ALkolden sonra gelmez de evet var.

Hic guzel olmuyor.
  • kuehles blondes  (09.07.17 14:58:37) 
Biraz da kişinin ruh durumuyla alakalı. Kaygıya, paniğe yatkın insan için evet var.


  • lüzumsuz adam  (09.07.17 15:09:22) 
bad trip öyle standardı olup herkesin aynı şekilde deneyimlediği bir şey olmadığı için çok rahat tanımlanamıyor. şu videodaki insanları görürsen az çok oluşur kafanda bir şeyler.
www.youtube.com

tabii herkes bu modda yaşamıyor; ben normalde kolay kafa olmayan, gündelik hayatında da sakin biri olarak bad trip yaşadım dediğim anda hafızamda gidip gelmeler olduğunu deneyimlemiştim. yani o an için neden orada olduğumu unutup sadece tek bir düşünceye odaklanıyordum, genelde de "tamam birazdan öleceğim galiba" modundaydım. sakinim, videolardaki gibi kıpraşık olma durumum yokmuş, diz çöküp kafamı bacaklarımın arasına alıp hareketsiz durmuşum baya. hatırladığım tek şey sakince ölümü karşılamaya çalıştığımdı. korktuğumu hatırlıyorum ama öyle yoğun birt his ki önlemek adına yapacak bir şeyin yokmuş gibi geliyor. değişik bir kabulleniş, sanki ölmek istiyorsun gibi ama ölmezsen mutlu olacakmışsın gibi. biri kolumdan tutup haydi seni camdan atıyoruz dese itiraz edemezdim muhtemelen.

ve bunun kesinlikle ruh haliyle ilişkisi var, o gece abartılı bir tüketimim olmamıştı; birazcık depresif takıldığım zamanlardı, bu yüzden öyle olduğunu düşünüyorum.
  • Bruce  (09.07.17 15:20:02 ~ 15:20:38) 
kuehles +1

alkol ile trip yapmazsın. dolayısıyla bad tripte olmaz. alkolle anca sarhoş olursun sonra ertesi günde hangover olursun en fazla kendine bakmazsan. Alkol aldım bad trip yaşadım diyen biri varsa oradan koşarak uzaklaş..

pyschedelic maddeler ile trip yaşarsın. Bad trip ise temelde yukarda denildiği gibi modla bilinçaltıyla alakalı..sürekli endişeli bir halin varsa zaten bulaşmanı tavsiye etmem.

Bu arada ilk denemelerde de bad trip yaşanması muhtemel vucut kaldıramıyor..fazla geliyor vs.

biraz korkunç bir deneyim.
  • qazaqwsx  (09.07.17 15:41:41 ~ 15:42:49) 
var.


  • filteria  (09.07.17 15:46:47) 
elbette var vücudunun direncine göre etkisi artıyor.


  • follow rivers  (09.07.17 17:56:46) 
tabii ki var. ataklar halinde geliyor ve kurtulmak istiyorsun kurtulamiyorsun. zaman algısı değişiyor. kesin ölücem diyorsun ölemiyorsun; yaşamıyorsun da. tam bitti galiba diyorsun gene geliyor. nerden de aldım bu maddeyi küfür ediyorsun. cenazeni düşünüyorsun ailen için üzülüyorsun. arkandan niyazi oldu diyecekler diyorsun. düşünce akış hızına inanmıyorsun. sona yavaş yavaş kurtuluyorsun. tamamen geçince ulan o neydi öyle diye anlatıp gülüyorsun. sonra tekrar madde alıyorsun. ama tripi hayatin boyunca hiç aklından çıkaramiyorsun.


  • betsy  (09.07.17 18:15:09) 
Var. Bu yüzden kendine güvenmeyen ya da korkusu olanlar buna neden olacak şeyi denememeli çünkü bad trip sırasında insanların kalp atışları anormal derecede yükseliyor, bir hastalık falan da varsa sonuçları kötü olabilir.


  • Apocalypse  (09.07.17 22:27:06) 
var. bu yüzden keki icat etmişler kötü çıkan otu değerlendirmek için. ben denemedim gerçi kek.


  • hasmetizm 2046  (09.07.17 22:57:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.