[]

Avukatlık Stajı

Süresi ve kapsamı ne kadardır. Hem uzun vadeli süre hem de gün içerisindeki süresi (tam gün-yarım gün) kapsamı nedir,




 
Süresi bir yıl, ilk altı ayı mahkemelerde, ikinci altı ayı hukuk bürosunda. Mahkemelerde haftanın belli günleri oluyor sanırım, diğer günler büroda geçiyor ilk altı ayda da. İkinci altı ayda duruşmalara girilebiliyor. Benim gördüğüm tam gün oluyor, part time yapan görmedim.

barobirlik.org.tr'ye bakınız.
  • uyuklayankedi  (18.01.10 23:38:52 ~ 23:39:10) 
1 yıl sürer, ilk 6 ay adliye, ikinci 6 ay avukat yanı stajıdır. adliye stajın öğleden önce biter, avukat yanı stajı genelde tam gün olur. fakat bu 12 ayın nasıl geçeceği sana kalmıştır.


  • evrendeki en mutevazi insanim  (18.01.10 23:39:42) 
ikinci altı ayında, bir avukat bulup yanında staj yapıyomuş gibi gösterenler de oluyor.
sınav mınav düşünüyosan eğer.

  • iyilik yap pitbull  (19.01.10 00:23:36 ~ 00:24:06) 
ilk 6 ayda bazı mahkemeler zorunlu kılabiliyor.genelde haftada 1 gelip imza atmak bile yeterli olabiliyor. Avukat yanında ise avukatın durumuna kalmış.avukat yanında ise ;eğer ufakta olsa bir maaş istiyorsanız cumartesileri bile unutun.uzun mesaileri ve ekstra getir götür işleri de dahildir buna.
anladığım kadarı ile kendiniz için sormuyorsunuz.muhakkak her gün gitmeye çalışsın.avukat stajını da icra ağırlıklı olmayan bir büroda yapsın.unutmayın avukatlık mezun olduktan sonra öğrenilen bir meslektir. okulda sadece teorik kısmını öğrenirsiniz.

  • ground  (19.01.10 08:16:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.