[]

Hoşlandığımız kişiye ilgi gösterdiğimizde onun bize olan ilgisi azalıyorsa

Benim hayatımın kısır döngüsü arkadaşlar bu durum ilgi gösterdiğimde itici hale mi geliyorum bilmiyorum.Kendimi itici hale getirecek bariz bi hata yapmıyorum ama bişeyler ters gidiyor heralde.Siz napıyorsunuz kız isteksiz ama siz istekli olduğunuz durumda




 
ilgiyi bir anda kesiyorum ve kendime odaklanıyorum daha sonra işler tersine dönüyor. işlerin tersine döndüğü noktada ben ilişkiden soğuyup ayrılıyorum. bu kadar basit bir matematikle işleyen bir ilişkiyi sürdüremem. bu sebeple hiç uzun süreli ilişkim olmadı. yine de fazla takma bu meseleyi gidip açıkça konuş bence.


  • steve rogers  (09.07.17 12:55:16 ~ 13:06:47) 
bu tip durumlarda uzaklaşmak iyidir. Hatta gözü önünde başka kızlarla takıl. Cool olmak iyidir.


  • komando kani var bende  (09.07.17 13:04:56) 
"Çocuk bu daha" deyip soğuyorum. Yani, karşı taraftan birçok flörtleşme sinyali aldıysam ve ben ilgilendiğimde şımarıp kestyse. Yoksa doğrudan ben ilgilenip terlendiysem "Hoşlanmadı" der geçerim.


  • aychovsky  (09.07.17 14:33:50 ~ 14:40:39) 
üzülüyoruz. Yani en azından ben üzülüyorum.

Ben şeyi yapamıyorum; mesela işte birisinden hoşlandık diyelim çok fazla, sonra o bizle ilgilenmedi ''amaaaan bana karı mı yok'' diyip başkalarına yazmak gibi, ya da işte ''sağlık olsun ya'' diyip hayatına devam etmek gibi aksiyonlara giremiyorum. Onun yerine üzülüyorum, boşluğa düşüyorum, dersi, işi, yemeyi içmeyi filan bırakıyorum. Uyuyorum bi' süre öyle boş boş. sonra işte patlıyorum hayatta genel itibariyle.

Yoksa hani filmlerde olur ya, büyük bir aşk yaşarlar sonra ayrılırlar 10 yıl sonra istenmeyen kişi taş gibi işinde başarılı herkesin sevdiği birisi olarak çıkagelir. Bende olsa 10 yıl değil 3 yıl sonra göbeği çıkmış, saç sakal birbirine karışmış, bütün işlerinden istifa etmiş, herkesle iletişimini kesmiş, sosyal kalmayı becerememiş birisi olur çıkardım.

benim arkadaşlık ilişkilerine bakış açım hastalık derecesinde bağlı ve tutkulu. Bunun manitayla da bi' ilgisi yok. Bi' dostumdan ayrıldığımda da böyle oluyorum.
  • mete kudur  (09.07.17 14:35:37) 
İlgiyi abartıyor olabilirsin. Bir de ilgi görüp görmeyeceğini test etmek için yemleme yapan kızlar da var. Özgüveni düşük kızlara yazma.


  • arnold schwarzeneger  (10.07.17 10:38:27) 
çat diye keseceksin her şeyi.


  • sen git ben geliyorum  (15.07.17 13:03:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.