[]

Elektro gitar severler ne onerir acaba?

700 liralik bi butcem var. yegenime hediye alacagim. rocksmith ve electro gitar hediye etmek istiyorum ogrenme amacli.

simdi istegime gelirsek, 700 liralik butce dahilinde nasil bi elektro gitar onerebilirsiniz. butce sadece elektro gitar icindir.

not: yegenim gitar calmaya heves etmis. daha dogrusu ps3 uzerinden rocksmith oynamaya heves etmis bebe. 700 liralik butce sadece gitar icindir. amfi felan gerekmiyor su an icin. girari ps3e takip oyunu oynayarak ogrenecek.

tesekkur ederim.

 
Selam, ben bu işlere uzun süredir uzağım ama eskiden uygun fiyatlı elektro dendi mi washburn ve cort gelirdi akla, onlara bi bak istersen.


  • manuel mandalina  (09.07.17 12:03:51) 
şimdi soruya soruyla karşılık vereceğim daha uygun bir gitarı bulabilmek için :) yeğenin hangi grupları dinliyor ya da rocksmith'de hangi şarkıları daha çok çalmak istiyor bi sorup öğrenebilirsen iyi olur


  • freebird5406_2  (09.07.17 12:28:33) 
Bu bütçe ile 2. el gitarlara yönelin. Hediye olacak 2. el olmaz demeyin. Sabit köprülü bir gitar terchiniz olsun.

www.sahibinden.com
  • synesthesia  (09.07.17 12:56:09) 
Eskiden olsa ibanezin en dusuk modellerini onerebilirdim cort'un yani sira. Ama ben de uzagim ve dolar cok yukseldigi icin muhtemelen en dusuk modeller bile cok yuksek fiyatlara cikmistir.


  • finsidigi  (09.07.17 13:20:29) 
@synesthesia +1

tellerin de klavyeye yakın olmasına özen gösterin. benim de ilk başladığımda en acı tecrübem bu olmuştu. çocuk işkence çekmesin. rocksmith kaç alacaksın bilmiyorum ama zaten ağırlıklı olarak rock ve metal parçalar var. arada belki indie çalan da çıkabilir. bende 2014 var, satriani bile var yani. dlc paketleri de çıkıyor. eğer ps3'ü kırdırmadıysa dlc'ler yüklenebilir diye tahmin ediyorum ps ağından.
  • evimin paspasi  (09.07.17 13:26:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.