[]

osmanbey metro durağı - teşvikiye camii

merhaba,

osmanbey metro durağı teşvikiye camii'ne gitmek kolay mıdır, yürüme mesafesinde midir?

metrobüs'le mecidiyeköy'e, oradan da metroya binmeyi düşünüyorum da; teşvikiye camii'ne ulaşmak için daha uygun bir öneriniz var mı?


teşekkürler..

 
Yürüme mesafesindedir. Aslında Mecidiyeköy'den de hemen hemen aynı mesafede.


  • uyuklayankedi  (18.01.10 22:58:17) 
aslında yürüme mesafesinde ama bu yağmurda yürüyemem derseniz metroyla taksim'e gidip gezi pastanesi önünden kalkan teşvikiye dolmuşlarına binebilirsiniz.


  • zen spider  (18.01.10 23:05:47) 
abi en yakın yol metrodan çıkıp yürümek. rumeli çıkışından çıkıcaksın. rumeli çıkışında sağa sapıp yine sağ tarafta kalan çıkıştan çıkacaksın. caddeye çıktığında zaten 4yol ağzında olacaksın. soldaki rumeli caddesine gidip dümdüz yürü. 5 dk anca sürer. yavaşsan 8 dk olsun.


  • barko pasa  (18.01.10 23:17:46) 
Evet yürüme mesafesindedir ama ilk cevaptaki arkadaşın dediği doğru değil, Mecidiyeköy ile aynı mesafede olan Şişli Camii :)

Teşvikiye Camii'ne gitmek için Nişantaşı'na doğru inerken görebilirsin kendisini. Maçka İtü Kampüsü / Abdi İpekçi Yurdu'na gelmeden 500 metre falan geride.

Ayrıca bir klasik olarak; (bkz: kime sorsan gösterir) ( özellikle esnaflar için %100'lük bir oran verebilirim sanırım o cıvardaki )
  • only alcoholica  (18.01.10 23:30:10 ~ 23:30:56) 
en mantıklısı mecidiyeköyde indiğiniz an metroya bineceğinize mecidiyeköyden osmanbey tafafına giden bir otobüse binin Teşvikiye Camii'nin önünde inin efenim.


  • asidi toksik  (19.01.10 00:39:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.