[]

kurban bayramı uçak biletleri

tamam bayramda seyranda hep pahalı olur da, bu sefer gereksiz bi pahalılık var ya da bana mı öyle geliyor? mesela tekrar bi deniz tatili yapalım diye kıyılara bakıyorum 2 kişi gidiş geliş (28 ağustos-3 eylül) 1000 küsür çıkıyor. hem de pegasus.. tamam o zaman kültür turu yapalım diyip trabzona falan bakıyorum yine 900 lira falan çıkıyor. noluyo arkadaş böyle? düşer mi 1 ay sonra falan ben anlamadım bu sefer neden böyle?

tam bayram tatili de tahminimce 26 ağustos cumartesi başlatılır 30 ağustos da dahil edilerek 4 eylül salı biter iş başı olur diye düşünüyorum. hatta o yüzden 28'i pazartesiye baktım daha uygun oluyor diye ama yok yani hiçbir fark hep fahiş fiyatlar..


 
hocam 2 ay önce de bayram tarihleri fiyatları öyleydi. kesinlikle düşmez ve yakın bi zamanda güzel saatlerde olan uçuşlara bilet bile bulamazsın. bayram tatili, insanlar mecbur bilet alıcak, müşterisi hazırken ve talep çokken firmalar neden indirim yapsın ki. böyle zamanlarda low cost firmalarda kökler fiyatları :)


  • spirit crusher  (08.07.17 19:20:45) 
yandık desene hocam yaa vay anasını.. kültür turu mu alsak napsak aynı fiyata ulaşım falan da dahil ahahaha :)


  • rajaz  (08.07.17 23:39:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.