[]

bir espresso bar

bilen bilir boğaziçi'nde güney kampüste göt kadar bir kahve dükkanı var

igx.4sqi.net
igx.4sqi.net

ben burayı ele geçirmek istiyorum nasıl yaparım?

 
ele geçirmek yerine benzerini açabilirsin.


  • zirrealist  (08.07.17 02:10:41) 
ele geçirmem lazım


  • dedim dedim de kime dedim  (08.07.17 02:26:49) 
İlk önce yeterli ödenek ayırman lazım daha sonra satın alma kararı alırsın. Daha sonra satın alma usulünü denersin. Karşı taraf satmaya yanaşmıyorsa açığı olmayan esnaf olmadığı için açıkları bularak her yere şikeyet edersin. Yine satmıyorsa araya adam sokarsın operasyon falan düzenlersin ve sonunda mutlu sona ulaşırsın. Yalnız şunu unutma yeterli ödenek ayırmadan bu yola başlayamazsın. Öyle direkt araya adam sokayım olmaz. Her şeyin bir usulü var. Şimdiden hayırlı olsun kanka bi kahveni içerim.


  • bayc  (08.07.17 02:42:43) 
Ele geçirip ne yapacaksın, koskoca Güney'de düzgün kahve yapan tek yer var. Bence sen de ikinciyi açabilirsin.

Yok, illa ele geçireceğim diyorsan git sahibiyle konuş bence, ağzını ara, satmak istiyor mu öğren. İstemiyorsa eğer ilk önerimi dikkate al.
  • yaraticinick  (08.07.17 11:22:52) 
Sahibini buldum 2-3 kahve dukkani daha var o sebeple satmayabilir
Para var
Kahvede kaliteyi arttirmak amacim bende oradan aliyorum surekli baska yere okul actirmaz
  • dedim dedim de kime dedim  (08.07.17 12:20:31) 
Para icin satacagini ben de dusunmedim esasen, zira ne zaman gorsem yurtdisindan yeni donmus oluyor sahibi.
Proseduru ogrenip vaktinde buraya nasil izin aldi onu ogrenmek lazim.

  • yaraticinick  (08.07.17 13:32:10) 
Orasi orta kantinin yeri yalnız. En azından 2 sene önce öyleydi değişmediyse.


  • noluyo yaa  (08.07.17 13:35:52) 
Yok kantin harici isletme


  • dedim dedim de kime dedim  (08.07.17 13:38:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.