[]

Lindau - Bregenz - Liechtenstein - Zurih

Ey geziciler,

Aniden 1 gunluk boyle bir rotamiz oldu(arabaylan). Sabah yola cikacagiz. Ugrayacagimiz yerler belli degil ve sadece 1 gunumuz oldugu icin cok zamanimiz yok. Bu rotada surayi mutlaka gorun dediginiz bir yer var mi acaba?

Not: 1 gunde o kadar yer gezilir mi diye sormayin, rota ve gun sayisi belli. Ugrayacagimiz yerler belli degil.

Tesekkurler

 
sadece lindau ve zurih.

gerci zorunlu olarak bregenzin kenarindan gececeksiniz..

bence zurih ve lindau sadece cunku bu yerlerin hepsini tek gunde yapmaktan hicbir sey anlayamazsiniz. ufak yerler de olsa olayi sehir icleri degil yani,

lindauya araba girmiyor gibi bir sey bu arada. yani inip gezmeniz gerekir ve kesinlikle en z 4-5 saat gecirilmesi gereken bir yer.
bregenz zaten kucucuk ama pfaenderbahn a binmelisiniz mesela kesinlikle.
dornbirn bregenzten daha guzel, yakininda schwarzenberg koyu filan var ama gidemeyebilirsiniz oralara, vaktiniz az.

liechtenstein cok asagida kaliyor, yolu uzatiyor ki zaten liechtenstein in sehirlerinde gercekten bir espiri yok, triesenberg ve adini unuttugum bi yeri cok guzel ve de gaenglesee ama vaduz'dan soyle bi gecmelik vaktiniz olacaktir en fazla, bir sey ifade etmez size, alt kisimlari vaduz kalesi haric siradan.
oraya giderseniz feldkirchten gecmeniz lazim, oraya da 1 saat ayirmanizi tavsiye ederim cunku old town, meydani filan cok hos.
  • kuehles blondes  (07.07.17 19:45:35) 
bregenz'de kaşarın tadına bak mutlaka mehmehmeh


  • cekilmis gayfe  (07.07.17 19:54:57) 
@kuehles blondes lindau'da ne var bana anlatir misiniz? 6 ay yasadim, dünyanin en sikici ve igrenc sehriydi. (yaz sonu gitmistim gerci)

Zürih sahane bir sehir. Bregenz'de opera festivali oluyor, bayagi iyi.
  • ingenieur und musiker  (08.07.17 02:34:33 ~ 02:35:04) 
@ingenieur und musiker

Yasamak icin can sikici olabilir, bilemem ama turisik yapip gezmek icin cok guzel bir sehir. Lindau'ya igrenc demek cok tuhaf ama.
  • kuehles blondes  (08.07.17 03:27:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.