[]

ya tamam ya devam mücadelesi

sevgili galyalılar, vakti zamanında iş yerinden bir kıza yazdım o da karşılık verdi. 1-2 hafta watsapp mesajlaşma falan karşılıklı ilk mesajlar falan. sonra buluştuk ettik birkaç kez arkadaş ayağına. gerçi niyetimi anlamamış olması için gerizekalı olması lazım. sonra baktım hep ben ilk mesajı atıyorum. ilk zamanlar gibi gitmiyor. ben de bıraktım yazmayı. istemiyor herhalde dedim. başka kız mı yok ya dedim kendi kendime. bir süre geçti naber falan diye mesaj attı. ben de cevap verdim biraz yazıştık. sonra ne ben ne o yazmadı. yani dışardan bakınca nasıl gözüküyor ? başkası yazsa kız istememiş olm işte diye cevap atardım ben ama işin içinde olunca o kadar kolay değil kestirip atmak o da bir gerçek :)) ya tamam ya devam. kızların ve erkeklerin ayrı bakış açılarını merak ediyorum. ayrıntılı bilgi isteyenler özel mesaj atabilir :)




 
İlişkiler mesajlaşarak olmaz.

Gerçek bir etki bırakmak istiyorsan, realden yürümelisin.

Yoksa böyle düşünür durursun, isteseydi ilk mesajı o atardı diye.

Ki doğru tespittir bu
  • MaNOfTheYear  (07.07.17 18:50:27) 
Kizlarin çerezlik kenarda dursunlarina denk gelmissin. Her insanin cani sıkılır o da sıkıldıkça istediği ilgi alakayi seninle kovalayacak işte. Boşver .


  • mete kudur  (07.07.17 18:51:45) 
üzülerek @mete kudur +1


  • qazaqwsx  (07.07.17 19:04:49 ~ 19:04:56) 
Kız seni sevgili olarak görseydi zaten çoktan olurdu artık eskisi gibi kızlar naz falan yapmıyor belki çekingenlik yapıp söylemez dicem ama her türlü anlıyorsun zaten hal ve hareketlerinden.

Kız baktı sen sürekli mesaj atıyosun bi anda kesince şaşırdı birde o yazdı ama 2. 3. defa yazmadı eğer yazsaydı o zaman ümit var derdim ama malesef bence seninle takılmayı seviyor ama arkadaş olarak.
  • powerpufgirl  (07.07.17 19:25:16) 
@mete kudur +1. Yeni yollara yelken aç


  • kutukcu  (07.07.17 19:25:22) 
Mete kudur kardeşime bira verin.

Çok doğru bi yorum yapmış.

Sana gelince duyurucu karşim, next tuşuna basıyosun
  • zirrealist  (07.07.17 19:38:52) 
yazmamak daha zor :( gelecek görmesem bile içinden bir his yaz diyor nasıl atlatıyoruz bunu ?


  • kelepir  (07.07.17 23:44:00) 
@MaNOfTheYear++
reelden sonuç al bu şekilde yedekte daha fazla beklememiş olursun, bir nevi hocaya, hocam beni oyantmıyorsan başka takıma gidiyorum, diye rest çek, bakalım hoca belki yedekten oyuna sokar ya da kafan net başka kulüp ararsın.

  • gezegen olan pluton  (07.07.17 23:55:30 ~ 23:56:15) 
İşine gücüne bak. Kız kezban.


  • arnold schwarzeneger  (10.07.17 10:43:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.