[]

köpek eğitimi

köpeğimi eğitmede sorun yaşıyorum biraz, yavaş ilerliyoruz. sıkıntı değil de metodları sorgulamaya başladım.
ankara'da eğitimci olan, tavsiyesi olan, ben şöyle eğittim hacı diyen varsa,
her türlü yardıma açığım.

danke.

 
öncelikle hayırlı olsun :) ne tür bi sıkıntıyla karşılaştınız? genelde ödül mamasıyla çoğu şeyi öğretebilirsiniz.


  • pide  (07.07.17 19:14:45) 
teşekkürler :)
kafes eğitime pek alıştıramıyorum, tabi haftalar sürebilir deniyor. tam olarak doğru şekilde mi yapıyorum emin değilim, hiç bir şekilde içine girmek istemiyor.
gel gibi basit komutlara tepki veriyor ama dışkı konusunda da problemler var. önceden pede yaparken şimdi kapının yanına yapıyor. pedi de çok fazla kullanmak istemiyorum zaten dışarıya alıştırmak için ama neden böyle bir davranış değişikliği oldu anlamadım.
bir de yalnız bırakınca havlama feci, ödül maması ile biraz alıştırdım ama yöntemlerimden emin değilim.
  • passion rules the game  (07.07.17 19:17:40) 
ankara'da tarkan özvardar var genelde tavsiye edilen. onla görüşün hatalı yönlendirmek istemem. ama sabretmek önemli. bi de bi kitap önereyim veterinerim de bana önermişti ilk köpeğimi sahiplendiğimde. tamer dodurka - köpek psikolojisi. bu da biraz bakış açınızı değiştirir.


  • pide  (07.07.17 19:25:35 ~ 19:41:25) 
ingilizceniz varsa cesarsway.com sitesine de bi bakin. ayrica duyuruda kedimbitmis kopek egitmeni. su an aktif olarak giriyor mu bilmiyorum tabi.


  • pide  (07.07.17 19:48:40) 
pozitifpati


  • bir varmis bir yokmus  (06.08.17 00:06:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.