[]

Low cost uçuşunuzda parfüm vb

Selam dostlar.

El bagajı kısıtlamaları için çözümünüz nedir? Yani parfüm, diş macunu, deodorant, kremler vs nasıl yapıyorsunuz? Yanınıza almayıp indiğiniz yerde mi satın alıyorsunuz? Üçer gün arayla 5 tane uçuşum var her seferinde yeniden satın alamam. Acaba diyorum gratis gibi mağazalarda satılan seyahat çantalarından mı alsam? Onların içerisinde küçük küçük parfüm şişeleri, krem kutuları vs oluyor. Ne diyorsunuz?

Şimdiden teşekkürler.

 
Seyahat boylarını alıyorum ya da 100 ml'den küçük seyahat boyu kaplara aktarıyorum.


  • sopiro  (07.07.17 17:20:06) 
el bagajı yerine uçağın altına koysunlar?


  • blue eyes white dragon  (07.07.17 17:20:07) 
seyahat boyları oluyor dove'un vardı mesela.


  • cekilmis gayfe  (07.07.17 17:28:10) 
Çok sık kullanmam gereken bir şey değilse yanıma almıyorum. Gereksiz yük oluyor ayrıca. Gittiğim yerde en küçük boy ve mümkünse 100 ml'den küçük paketlerde diş macunu, deodorant vs. alıyorum.


  • razvan rat  (07.07.17 17:30:27) 
Parfum orijinalse ve 100ml ustuyse doldurma parfumculerden bos sise alip ona doldurabilirsin. Digerleri icin de ya burdan giderken seyahat boyutunda kucuk dis macunu sampuan (hatta dus jeliyle 2si 1 arada olanlari da var) aldigim oluyor. Boylelikle yerden ve yukten kazaniyorum.


  • finsidigi  (07.07.17 22:24:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.