[]

Şalazyon ameliyatı

Aramaya inandım, birkaç duyuru okudum da yine de sormak istiyorum :)

Yaklaşık altı ay önce gözüm enfeksiyon kaptı ve sabah uyandığımda göz kapağım neredeyse tamamını örtecek şekilde şişmişti. Doktor sadece damla ve pomad verdi, gönderdi.

Geçen ay yine aynı şey oldu, bu kez gittiğim doktor geçen seferden kalan bir bezenin olduğunu ve 10 dk'lık bir ameliyatla bunu aldırabileceğimi söyledi.

Neyse gittiğim bir başka doktor da istersen ameliyatla alalım diyince kabul ettim, gelecek ay ameliyat olacağım.

Bu ameliyatı olanlar ne kadar sürede korsan görünümünden çıktınız? Refakatçiye ihtiyaç olmuyor değil mi? Ona göre birini ayarlayayım.

 
bir gün kapalı kalıyor, tek başına gidip gelebilirsin.


  • pascaldiscoda  (07.07.17 12:18:25) 
Yanınızda birisi olsun. Bir gün kapalı kalması gerekiyor.


  • gsgsgsgsgsgsgsgs  (07.07.17 12:47:59) 
Aynen 1 gün kapalı oluyor ertesi gün bandajı çıkarıyorlar.5 dakikalık bir ameliyat ama tek göz kapalı olacağı için yoldan geçerken vs sıkıntı olursa bir kişi ile gidebilirsiniz.


  • neferkitty  (07.07.17 13:01:10) 
operasyondan sonra bir süre (15-20dk) dinlen diyorlar. o sırada uzanmana kalkmana yardımcı olacak biri olsa iyi olur.
ben 2 göze aynı anda operasyon yaptırmıştım birini açık bıraktılar ortalığı görebileyim diye.
3-4 saat sonra bandajı çıkarıyorsun, ama bir kaç gün quasimodo gibi geziyorsun gözlerin biri şiş, biri dayak yemiş gibi şekilde:)
  • artci sarsinti  (07.07.17 13:31:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.