[]

kedim balkona işedi ?

1,5 -2 yaşında dişi kedi. Hani erkek kediler azgınlık döneminde falan yapıyormuş da, bu niye yaptı ya? Giderde sapsarı duruyor.(balkonun giderinde). Çok da kokmuyor ama başka bişey de olamaz yani.
Normalde kumundan başka yere yapmaz niye böyle oldu ki ?

Bi de neyle temizlenir bu ?

 
suyla giderden akitiverin. üzerine de biraz sirke döküp fırçalayın.
başka bir şeye gerek yok.
sakın camasir suyu vb kullanmayın. kedi deterjanin amonyak içeriğini çişteki amonyakla bagdastiriyor. bu sefer benim tuvalet burasıydı diye hep oraya yapmaya başlıyor.
sirke kokuyu örtüyor.

bu arada bir sebepten strese girmiş olması, idrar yolu enfeksiyonu, hoşnutsuzluk hali sebebiyle protesto etmek icin kum harici yerlere yapabilirler.
balkonda kapalı kalmadı di mi? yani eve göremediği ve kuma ulaşamadığı icin yapmış olamaz?
  • balik kraker  (07.07.17 09:53:09) 
evde rahat rahat dolaşıyordu, yani istese kuma vs yapardı. Anlamadım ki, işte azgınlıpa yordum ben de. Bi de ilgiye alıştı falan ben yokken fazla ilgi gördü ne bileyim belki de ondan

E şimdi bu örtücem diye patileriyle gidere kağıt atmış ama tabi ufak kağıt örtmemiş, patisi ıslaktır, evin her yerine bulaşmış mıdır? Her yeri sirkeleyeyim mi?
  • davy_jones77  (07.07.17 10:00:20) 
Bi de keskin de kokması gerekmez mi neden öyle değil ?


  • davy_jones77  (07.07.17 10:01:37) 
aferin ona akıllı bıdık. :)

evi sirkelemeye gerek yok. icinize sinmiyorsa normal temizlik yapar gibi vileda için hazırladığınız suya biraz çamaşır suyu damlatıp evi silebilirsiniz. (aman biraz diyorum. kapak kapak koymayın lutfen)
balkonu da söylediğim gibi temizlemeniz yeterli.
  • balik kraker  (07.07.17 10:57:19) 
@balik kraker, yav o ıslak ayağıyla benden kaçarken evi turladı, şu an ben ağlıyorum ve her yeri siliyorum biliyo musun :((


  • davy_jones77  (07.07.17 13:32:51) 
@senialanaglasinal o da aklıma geldi ama kussa duyardım gark gurk falan.
bi de rahatsız falan değil yani bence sıçtı bu

  • davy_jones77  (07.07.17 13:34:10) 
gerçi biraz çiğ tavuk vermiştim o mu dokundu acaba ?
ama yok ya koku da var biraz
neyse ben devam ediyim bari :((
  • davy_jones77  (07.07.17 13:34:50 ~ 13:37:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.