[]

Kalkınma ajansları nasıl yerlerdir?

Konu başlığı biraz saçma gibi oldu, ama kalkınma ajanslarını her açıdan merak ediyorum. Yaşamak istediğim şehirde kalkınma ajansı 12 uzman personel alacak ben de bu kadroya başvurmak istiyorum ancak kafamda deli sorular var.

Öncelikle bunlar ne iş yapar? Yani devlet memuru olarak çalışmaya , memur zihniyeti ve pek de bir şey yapmamalarından dolayı( benim çevremde gördüğüm insanların hemen hemen hepsi böyle, çalışan insanlardan özür diliyorum ) hep soğuk baktım. Özel sektör daha yoğun ve parasal olarak daha az rağmen yaptığım işler bakımından beni her zaman daha fazla tatmin eder gibi geldi, bilgisayar mühendisiyim bu arada. Bu yüzden kalkınma ajanslarında ne iş yapıldığını merak ediyorum gerçekten.
ikinci sorumda maaş olarak uzman personele ne kadar verdikleri? Bu iki sorumu cevaplayacak insana hangi dine inanıyorsa o dinde dua ederim 40 gün 40 gece. Bu soruların dışında da kalkınma ajansları ile ilgili her türlü tavsiye ve bilgiye fazlasıyla açım.

 
öncelikle torpilin yoksa boşver.girmen imkansız.varsa da torpil için geç kalmiş olabilirsin öyle bir yer orasi.yanlış hatirlamiyorsam başlangıç 4000 gibi bir maaşı vardı.kuzenim odtu uluslar arasi ilişkiler mezunu, yüksek lisansi, amerikada yaşamışlığı ingilizcesi var.son gün fark ettik ilanı, bakan düzeyinde torpil buldular ama gene de giremedi.


  • valkin rockefeller  (06.07.17 23:56:18) 
hadi ya :/ neyse bi şansımı deneyeyim o zaman


  • ciagra  (07.07.17 00:08:25) 
ben de bu kpss işindeyim. benim zamanımda da doğu ve karadeniz taraflarına ilan vermişlerdi. tayin mayin yok oralarda ama yaşamak istediğiniz yerelere açılmış kadro bu yüzden uzun yıllar yaşayabilirsiniz.

maaş olarak arayıp sorun. ama devlette bir uzman yardımcısı uzman olduğunda 5'ten aşağı almıyor. eğer bu şekildeyse onlarda da, 5ten aşağı almazsınız. zaten devlet maaşı 3800+arazi en düşük veren yer mimar mühendise. bunlar uzman alcakları için daha çok olcağını düşünüyorum.

bi de 2015'ti galiba inanın hatırlamıyorum bir yeri aramıştım ben kalkınma ajansı ama unuttum neresiydi. devlete göre daha aktif olunacağını söylemişti konuştuğum kişi. 8-5 olayı olmayabilir. mesaiye kalabilirisniz. beyni aktif kullncaksınız çünkü oralarda.
  • aslan burcu kadini  (07.07.17 02:25:18 ~ 02:28:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.