[]

bu ülkede dünyada trafik cezalarını bir ben mi normal karşılıyorum

nedir abi bu trafik cezalarına yaptığınız veryansınlar? haberi koymayacağım ama geçen ramazan bayramında adamın birisi kırmızı ışıkta geçince polis durdurmuş. ilk başta geçmedim demiş sonradan ben garip bir adamım diye duygu sömürüsü yapıyor. ona kırmızı yandığına göre birilerine yeşil yanmış demektir. bu durumda olabilecek ölümlü ya da yaralı kazada ne olacak?

teknik -araçtan kaynaklı- arıza dışında ben trafikteki hiçbir şeyin taksirli olduğuna inanmıyorum.

eksisozluk.com

şu videodaki adama bir şey olsaydı ne olacaktı? trafik kazalarının çoğunun aşırı hızdan kaynaklandığı bir gerçekken insanların edslere bir düşman gibi bakmaları zoruma gidiyor.

 
Şehir içinde kurallar genellikle normal, want2die'ın dediği gibi uzun yol yapmayan ne çektiğimizi nedrn söylendiğimizi bilemez, kaza yapıyordum daha yeni bi anda yol 110'dan 50ye düşüp karşımda eds olunca zira ben yavaşladım arkamdaki araç duramadı. Böyle de riskli saçma işler.


  • kullanıcıadımbuolsun  (06.07.17 21:59:38) 
Ben Türkiye için normal buluyorum. Trafik adabı çok başka bir olay.


  • dissendium  (06.07.17 22:04:39) 
Bana kalsa şehir içinde daha çok düzenlemeye giderim egzos sebebiyle gürültü kirliliğini azaltacak gerçek cezalar veririm.
kaldırımlar deseniz araçlarla dolu, yolun karşısına geçeyim deseniz aha bak yaya geçecek diyerek gazı kökleyenler dolu.
Takip mesafesinden haberi olmayan insanlar varken araç sürücüsü olmak bile stresli arkadan devamlı gelen korna sesi bağırışlar.
  • kararsızataletfilozofu  (06.07.17 22:16:25) 
Dünyayı bilmemde Türkiye de cezalar çok dusuk ve caydırıcı degil, bu yuzden de millet korkmuyo , cok cok " öderim yaparım" kafasında,
Mesela,
Alkollü arac kullanan adamın ehliyetini 6 ay değil en az 3 yıl iptal edeceksin,
Yine alkolluyken kaza yapan adamın ehliyetini 10 yıl iptal edeceksin,
Adamın aracını elinden alıp satacaksin, parasını magdura vereceksin,
Arac kendisinin değilse adamın donuna kadar alıp karşı tarafa vereceksin,
Bak bakayım bir daha cesaret eden oluyor mu!?
  • alttaraf  (06.07.17 23:21:58) 
@alttaraf

Taksim'de sallandırmayı unutmuşsun : ))
  • gochebe  (07.07.17 00:16:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.