[]

Oyuncakci dukkani acmak hakkinda fikirleriniz

Bulundugum sehirde oyuncakci dukkani acigi var. Aklimda kendi isimi birakip boyle bir dukkan acma fikri var. Daha once bir dukkan isletmedim, oyuncak isinden de pek anlamam. Ama eger okumayla ogrenilebilecekse okuyup ogrenirim. Onumuzde iki secenek var: birincisi bir markanin bayiligini almak, ikincisi ise tedarikcilerden urun temin edip bagimsiz bir sekilde bir dukkan olusturmak.

Sevgili sozluk ahalisi, sizce bu ise girmeli miyim? Girersem zorluklari neler olur? Tahmini bir butce ne kadar gerekir? Bayilik mi bagimsiz mi olsa daha iyi olur? Ayrica baska gorusleriniz varsa onlari da bilmek isterim.


 
artık oyuncak oynayan çocuk kalmadı hepsinin elinde tablet telefon var. belki bebeklere yönelik bir şeyler yaparsan daha karlı olur.


  • condom kurşunu  (06.07.17 20:58:07) 
eger bu işe gireceksen ve bagımsız olursan mutlaka cocuk kanallarını izlemen gerekecek cocuklar gelir tvde reklamını gördügü ama adını bilmedigi oyuncagi sana anlatacak.

ıkıncı sıkıntı nokta atıyorum sarkı soyleyen barbi cok satiyor diyelim direkt sarkı soyleyen barbı siparisi veremiyorsun set halinde satılıyor işte koli olarak alıyorsun icinden 4 cesit cıkıo falan tabi sadece barbi olarak düsünme cogu oyuncakta durum bu. bunun bi adı terimi vardi ama aklıma gelmiyor su an.

uzaktan kumandalı oyuncak satacaksan bozuldu die iade etmek isticekler satmadan once ürünü acar kontrol eder oyle satarsan daha saglıklı olurç

simdilık aklıma gelen bunlar.
  • all girls dream  (06.07.17 21:00:04) 
Okuldayken 2 sene kadar oyuncakci dukkanimiz vardi. Karı yüksektir. Yuzde yuz karla satış yaparsin. Gündemi iyi takip etmek gerekir. Benim donemimde beyblade ve winx modaydi mesela ne moda olursa toptancidan onu çekerdik. Bayilik degil de bagimsiz olarak daha mantıklı. Ama bu işin döndüğü yer ıstoç. Once adam akilli gerektiğinde acik hesap çalışabilecegin yerleri bulman lazim


  • goodman  (06.07.17 21:29:29) 
Tahmini olarak oyuncakçı fikrinin iyi olduğunu ve iyi kazandıracağını düşünüyorum ben de. Ancak bu bazı değişkenlere de bağlıdır. Dükkanın konumu çok önemli ilk aklıma gelen. Mesela bütçeniz yeterliyse, kalabalık olan bir avm'de açılacak bu tarz bir yer zarar etmez gibi (Avm olmayan şehir pek kalmadı herhalde). Genelde avm'lerdeki bilindik markalı oyuncakçıları hep dolu görüyorum ve ben bile kaç kere hediye almak için kullandım. Ürün takibinde de pek zorlanmazsınız bence. Bu bilinen oyuncakçıların internet sitelerinde bile bütün ürünleri oluyor ve güncelleniyor. Tek başına orası bile yeterli gelecektir ki, bu işe girerseniz sürekli araştırırsınız zaten. Bayilik ve bağımsız sorusunun yanıtı da biraz yatıracağınız paraya da bağlı. İlk aklıma gelenler Armağan, Toyzzhop, Mothercare gibi bilindik markalar ama bunların bayilik şartlarına bakmanız lazım. Genelde avm'lerde olduğundan az para istemezler gibi geldi bana ama yanılıyor da olabilirim. Bir de tüm bu markaların ürünlerini ayrıntılı inceleyin bence. Birisi bir markanın ürünlerinin haklarını almıştır mesela, onun dışında başkası satamıyordur ve bu ürünler çocukların en sevdiği ve çok satan karakterlerdir filan. Bunlar da önemli kriterler. Bağımsız açarsanız o ürünleri alabilecek misiniz, bunları da araştırmanız lazım bana göre. Kolay gelsin.


  • pokepoke  (07.07.17 01:17:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.