[]

dövme yaptıranlara soru

Dövme yaptırmadan önce "şuna dikkat et, bunu yapma" dediğiniz şeyler, öneri ve pişmanlıklarınız var mı?




 
1) emin olmadan kesinlikle yaptırmayın. Yani içinizde ennn ufak bir "ya belki..." falan varsa cevap hayır.
2) özellikle ilk dövmenizinçok görünür bir yerinize yaptırmayın. Hatta mümkünse kendinizin de sık görmeyeceği bir yere yaptırın, kol arkası veya sırt gibi.
3) yabancı bir dilde özellikle de bilmediğiniz bir dilde bir şey yazdırıyorsanız gerekirse o dilin profesörünü bulun ve ondan onay alın.
4) o sıralar trend olduğu için yaptırmayın. Bu gözler ne melek kanatları, ne tramp stampler, ne triballer, only god can judge meler gördü.
  • sopiro  (06.07.17 19:31:06) 
yaz mevsiminde yaptırmayın.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (06.07.17 19:32:38) 
orijinal, mümkünse sadece sende olan bi dövme yaptır. yoksa soğuyabilirsin.


  • zirrealist  (06.07.17 19:40:39) 
1- yaz mevsiminde yaptirma +1500
2- siradan bir figur bile olsa senin icin anlam ifade eden bir seyse yaptir, populerse diye degil.
3- dovmeni sev <3
  • kuehles blondes  (06.07.17 19:46:42) 
1- İster anlamlı bir şey olsun olsun estetik kaygılarla olsun çabuk karar verme. Dövme yaptırmak için dövme yaptırma ! Motifi gözünün görebileceği bir yere koy bir süre bekle bakalım fikrin değişecek mi gözün sıkılacak mı bir süre kendini de tart. Acele etme..Kaçmıyor.

2-Popüler kültür öğesi, trend olan şeyleri yaptırırken bir daha düşün.

3-Merdiven altı bir yere gitme. Sanatçı bul. Ucuzluğa göre iş yapma.

4-Genelde beğenilecektir sonrasında ama sürekli kritize edenler olacak ya da birden " yeeaaa ben de yaptırıjam da bıla bıla bıla" diyen tipler birden çıkıverirler. Dövme script falansa açıklamasını sorarlar vs. önceden bu psikolojiye hazırlan.

5-@proletarier dediği gibi yaz mevsimi bakım için çok uygun değil. Yapılır mı yapılır ama tavsiye etmem

6-Dövme yaptırmaya tok karnına git kan şekerin biraz yüksek olsun, alkollü gitme, uzun sürecek bir seans ise yanına şekerli bir şeyler al ve su al.
  • qazaqwsx  (06.07.17 19:46:48 ~ 19:49:30) 
Orijinal +1
Ben görüp beğendiğim bir şeyi yaptırdım pek görmemiştim ortalıkta ama sonra sürekli karşıma çıkmaya başladı ben de soğudum biraz.
Yakın zamanda üzerinde değişiklik yaptırmak üzere tekrar gideceğim.
  • mutekebbir  (06.07.17 20:00:06) 
3 tane dövmem var 3 üne de bayılıyorum hatta daha fazlasını da yaptıracağım. önemli olan orjinal ve sizin için anlamlı bir figür olması sanırım. anlık hevesle yapılması pişmanlığa sebep olabilir. en büyük tavsiyem alkol aldıktan sonra yaptırmamak kesinlikle. ilk ikisinde en ufak acı yaşamamışken 3. sünü alkol sonrası yaptırdım ve neredeyse 3 saat acıdan kıvrandım.


  • hypathia  (06.07.17 20:17:28) 
İlk dövmen minimal olsun


  • mkrk  (06.07.17 20:25:02) 
-Yalnız yaşıyorsan veya ilk 2 hafta günde 2-3 defa bakımına yardım edebilecek birileri yoksa elinin uzanamadığı yere yaptırma.
-Yazın yaptırma
-Özel tasarım yaptıracaksan dövmecinin tasarımda değişiklikler yapmana izin verdiğinden emin ol (her ne kadar sonucu sevsem de benim pişmanlığımdır)
-Renkli yaptıracaksan renklerin ten rengine göre değişeceğini göz önünde bulundur. (Bana gösterilen tasarım beyaz zemin üzerindeydi ve maviler çok tatlı görünüyodu. Dövme yapıldıktan sonra buğday ten gibi bi ten rengim olduğu için hafif yeşile çalmaya başladı)
-Senin için anlamı olan bi şey yaptır. Benim kendi dövmemle ilgili hayal kırıklıklarım oldu. Tam olarak istediğim sonucu elde edemedim maalesef. Ama benim için anlamı olan bi şey olduğu için çok da şeyapmıyorum şu an. Muhtemelen ilerde farklı bi dövmeciye gidip eklemeler filan yaptıracağım.
  • kozmosta bir nokta  (06.07.17 20:32:34) 
yaptırma, vücudun çizim kağıdı değil, sen de damgalı inek değilsin


  • the beste  (06.07.17 20:52:37) 
Çok acıyan bir yere yaptırma, yaptıracaksan uyuşturucu krem sür, sürme diyen dövmeciye yaptırma.
6. Dövmem olmasına benzer acıda yerlerime yaptırmama rağmen bi kaburga üstünde maymuna döndüm, 2. Seansa zor gittim, rötüşa gidemedim hoplayıp zıplamaktan dövme bi hal oldu.

  • kullanıcıadımbuolsun  (06.07.17 21:54:26) 
ne yaptıracağına karar ver, anlamı senin için ömür boyu sürebilecek bir şey olsun. ben öyle yaptım hiçbir pişmanlık duymuyorum.


  • shotgunwoman  (06.07.17 23:07:07) 
dövmecini iyi araştır.


  • ruhen hastayim ben  (06.07.17 23:39:10) 
instagramdan da takip ettiğim bikaç kişi var onların new york'tan dönmesi lazım, irtibat halindeyip gelmelerini bekliyorum
onların dışında başka kimseye yaptırmak istemiyorum (tuzlu olcak ama dediğiniz gibi ucuz etin yahnisi moduna girmemek gerek)
tema ve sembollerim belli fakat biraraya getiremedim sanatçının sanatını konuşturup temaları birleştirmesi lazım o kısmı nasıl tecrübe ediyorum bilmiyorum

yazın yaptırmama uyarısı için teşekkürler, bu durumda eylül-ekim gibi görünüyor
kolumun içine düşünüyorum umarım çok acımaz

yorumlar için çok teşekkür ederim ^-^
  • part time pollyanna  (07.07.17 00:32:43) 
yazin yaptirma deme sebebiniz nedir, merak ettim


  • bollocks44  (07.07.17 01:02:19) 
@bollocks44 bir tahminim var, yazın deri renk değiştiriyor dökülüyor ya dövmenin rengini soldurabilir diye düşündüm ben


  • part time pollyanna  (07.07.17 01:06:02) 
Yazın güneş ışığı ve ter renk solmasına neden oluyor. Bakımı da işkence olur sıcakta. Denize havuza filan da girmek yasak zaten ilk iki ay.


  • kozmosta bir nokta  (07.07.17 07:23:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.