[]

Erasmus Sorusu - İtalya Vizesi İçin Sağlık Sigortası

Yaptırmam gerekiyor. Hem AB ülkelerinde geçerli olmalı, acil bir durumda beni yarı yolda bırakmamalı hem de büyükelçilik tarafından kabul görmeli.

Sompo Japan sigorta için bir arkadaş yıllık 85 Euro teklif verdi. Entrylere baktım, araba sigortası olarak fazla iyi geri dönüşü olmamış. Buradan mı yaptırmalı, siz ne tavsiye edersiniz?


 
anadolu sigortadan yaptırdım. italyadan 6 aylık multi vizem var. iş bankası şubeleri yapıyor


  • tavish11  (06.07.17 18:19:11) 
Sakın ha o paralara yaptırma. Bazı sigorta şirketleri kazıklıyor seyahat sigortasında. Akbank şubelerinden yıllık 97 TL (evet türk lirası) yaptırabilirsin. Şubedeki görevliden her sayfasının ıslak imzalı olmasını iste, başın ağrımaz.


  • skoofer  (06.07.17 18:35:22) 
niye yıllık gerekli ve neredeyse her sigorta şirketi bunu yapıyor, herhangi bir banka veya sigorta şirketinden ortalama aynı ücrete dilediğin kadar gün olacak şekilde, seyahat sağlık sigortasını alabilirsiniz.


  • cursor  (06.07.17 18:36:31) 
Vize Erasmus için ve 1 yıl kalacağım, yazmayı unutmuşum.


  • sevgikusunkanadinda  (06.07.17 19:11:46) 
Seyahat sigortasi 90 gunden fazla gecerli degil. O yüzden sizin yurt disi saglik sigortasi yaptırmanız lazim


  • goodman  (06.07.17 19:18:15) 
@goodman +1.

1 yıllık schengen vizesinde bölgede kalabileceğin maksimum gün sayısı 90 olduğu için sigorta şirketi laf oyunuyla 365 günlük sağlık sigortası gibi lanse ediyorlar. sana sunulan sigorta teklifinde ki 85 eur aslında 90 günlük, senin gittiğin yerde sağlık sigortası yaptırman gerekiyor.
  • ada meltemi  (06.07.17 19:24:14) 
Seyahat sigortanızı daha uzun süreli yaptırsanız da resmi olarak 90 günden sonra geçerli değil.Ben axa sigortadan 100 tl'ye yaptırmıştım ve başıma da hiçbir şey gelmedi.1000 tl'ye sigorta yaptırmış olan arkadaşım hastaneye gittiğinde sigortası karşılamamıştı ve daha sonradan da sigortadan para alamadı.Kısacası ucuzunu yaptır,geç


  • beyaztenlikiz  (06.07.17 19:57:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.