[]

Modayla ilgilenen hanımlara soru: açık mavi elbise altına ayakkabı

Elbise açık mavi ve strapless (görselinin bulamadım şu an), vücuda oturuyor. Sade bir elbise ama hafif ışıltıları, pulları mevcut.

Arkadaşımın düğününde giyeceğim. Altına ne renk ve nasıl ayakkabı güzel olur?

Pudra rengi ayakkabılar çok moda ama elbise sade olduğu için ayakkabı biraz gösterişli mi olsun acaba? Bordo olur mu mesela?

Teşekkürler.

 
bu sezon dore, antrazit, lame, rose türü tonlar bol ışıltılı ayakkabılar var. (ben ışıltı sevmeyen bir insan olarak bunu giyip sahneye mi çıkacaz acaba tepkisi versem de her yerde bunlardan var, her rengin altına veriyorlar) bordo veya lacivert düz deri bir ayakkabı bulmanızdan çok daha yüksek olan ihtimal antrazit ışıldayan bir ayakkabı bulmanız. bir de bu tonları birbisiyle karıştırdıkları ayakkabılar var -ki bence güzel duruyorlar.


  • niye ama  (06.07.17 18:07:58) 
krem rengi (koyu krem değil) önü iki, üç parmak kadar açık, bilekten bağlamalı çok güzel ayakkabılar mevcut. açık mavi ile gayet yakışır.

peşin edit: bayan değilim, eski bir ayakkabıcı olarak sadece fikrimi söylüyorum. yakışacağını düşünüyorum karar sizin :)
  • piratepedia  (06.07.17 18:11:50) 
krem veya pudra dıyecektım, soylenmış. aynı kombını kendım de yapmıstım zira.


  • deepness  (06.07.17 18:22:39) 
açık krem +1
gümüş

bence ayakkabıyı patlatmaya gerek yok. ince bantlı sade bir ayakkabı çok hoş durur (şunun gibi: i.hizliresim.com ya da şu: i.hizliresim.com )
  • i m cool with that  (06.07.17 18:22:48 ~ 18:28:34) 
gumus +1 dugunde daha guzel olur, taki ve canta ile de tamamlarsiniz.


  • kassiopeia  (06.07.17 18:31:22) 
pudra krem ya da gümüş


  • lcha  (06.07.17 18:43:55) 
Elbisenin ışıltısı sarı (dore) tonlarındaysa krem rengi, eğer gümüş tonlarındaysa lame bir ayakkabı seçebilirsiniz.


  • reca ederim bu bahsi kapatalim  (07.07.17 02:19:33) 
siemens reklamında irem sak ayakkabılarına bak bence tam olarak istediğin o bence
niye ama artı bir

  • fasulyek  (07.07.17 02:46:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.