[]

Süpürge Tavsiyesi İstiyorum (tecrübeleriniz önemli)

Öncelikle bana kalsa 1.200 liraya kadar yolu var.Ama anam 500 'den fazla olmasın diyor. Bozulursa üzülmem diyor. Size ne tavsiye edersiniz




 
philips marathon serisi çok güzel ama o fiyat aralığında var mı bilemiyorum.philips olur fakir olur,torba şekline dikkat edin annenize sorun,torbalımı torbasız mı vs.


  • mukon  (06.07.17 15:47:06) 
philips marathon öneriyorlar ama kullanmadım.
fakir turbo veyron eko(ada gel heyt) vardı ama pek beğenmedik. biz tüy çekme amaçlı almıştık.
sonra dyson aldık, hala taksit ödüyorum, içim kurudu. canavar makine o ayrı, pahalı ama işte. değmez.
neyse ben de marathon diyorum. günlük normal temizlik için iyidir herhalde, herkes sürekli övüyor. hatta evde tüy döken hayvan yoksa fakir bile olabilir ya.
  • passion rules the game  (06.07.17 15:52:39) 
istediğin cevap olmayacak belki belirlediğin fiyattan dolayı ama tecrübemi söylemek istedim. Biz de süpürgede bir önceki alışımızda orta halli bişey aldık. fakat 5-6 yıl sonra performansı düştü. yeni bi makine aldım tekrar. çok araştırdım, soruşturdum. dyson'da karar kıldım. gerçekten eziyet çekmişiz evde yıllardır. bu ev aletlerinde konforu elden düşürmemek gerektiğini anladım. tabi bütçe önemli, dyson bana da çok pahalı. taksitle aldık. torbasız makine, kullanımı kolay. bende evcil hayvan olduğu için animal serisi aldım. bi bak derim.


  • hic olmak isteyen adam  (06.07.17 15:54:13) 
Yeni bir süpürge aldık, 400 tl civarı idi. Yılda bir iki ay kullanılacağı için fazlasına gerek yok dedik. Marka Fakir, toz torbasız bir model. Kullanımı o derece zor ki anlatamam. Halıya yapışınca çekemiyorsun, öyle kalıyor. İleri geri gidip süpürmek imkansız gibi bur şey, hele halı ucu kısımları hortumla birlikte havaya kalkıyor.

Benim tavsiyem, kullanımının kolay olmasına dikkat edin. Rahatça sürülebildin halı üstünde. Sert zeminler bir şekilde temizleniyor zaten de halı mühim.
  • devilred  (06.07.17 16:00:31) 
@devilred çok güzel bi noktaya değinmişssiniz kullanım kolaylığını nasıl ayırt ederim internetten.

Torbasız da kesin karar kıldık ama magazada yok torbalıysa miele alın deyip durdular anlamadım. Dysonı bende cok istiyorum ama o fiyata haftada 1 saat için değer mi Onu düşünüoyurum.
  • myopati multi minicore  (06.07.17 16:05:38) 
şahsi fikrim, değer. adamlar taş gibi makine yapmış. bir kere torbasız. yani torba değiştirme derdin yok. özellikle bu son dönem torbalı makinelerin torbaları da pahalı. bu masraftan kurtuluyorsun. ikincisi sahip olduğu filtre özellikleri sayesinde havayı da temizliyor. diğer makinelerde süpürdükten sonra evin tozlanması daha kısa oluyor, dyson havayı da temizlediği için bu süreç daha uzun. ve gerçekten çok iyi temizliyor. ben nette yorumlarını okuyunca falan abartı sanmıştım, çevremdeki kullanıcıların tavsiyesiyle aldım. bu süpürge işlerini eşime yaptırmıyorum ben, makineyi ben kullandığım için çok memnun kaldım :)


  • hic olmak isteyen adam  (06.07.17 16:19:40) 
Philips alın kesinlikle. Senelerdir başkasını kullanmıyoruz. Torbasız. 2200w bizdeki. 1500w olanı vardı o da güzeldi.

Devilred'in bahsettiği sorun ince halı-kilimlerde yaşanabilir ama derecesini düşürerek şiddetini ayarlayabilirsiniz.
  • megalomaniac  (06.07.17 16:20:18) 
Electrolux scorigin (siklonlu) da başarılı, ofisin temizliğinde kullanılıyor. Zaten temizlik yapan kişi özellikle aldırttı ve gördüğüm kadarıyla gayet iyi.

Rainbowlar iyi ama çok pahalı. Dyson'ın olayı dışarı verdiği havanın çok temiz olması, temizlik bakımından diğerlerinden bir farkı yok.
  • peggy  (06.07.17 16:33:13) 
Rainbow +1


  • seyduna6687  (06.07.17 16:36:12) 
İnternetten olmaz bence ya da yorumlara çok dikkat ederek seçeceksiniz. Biz gidip elden aldığımız halde yaşıyoruz bu sorunu. Denemek lazımdı.


  • devilred  (06.07.17 16:38:37) 
İngilizceniz varsa vacuum cleaner reddit falan yazın oradan fiyat performans ürünlerinden Türkiye'de olan modellere yönelin.
www.reddit.com

Şu adamın soru cevaplarındaki önerilere bakın
  • glamdr1ng  (06.07.17 17:50:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.