[]

Bebek yurutecinin kırılıp bebeğin dusmesi

Merhaba. Kızımız aldığımız yurutecinin bağlantı yerlerinden aniden ayrıldı ve kızımız dustu. Kızarıklık, ufak morarti dışında ciddi bir sey olmadığı ve eşim de sağlıkci olduğundan bu vaka için hastaneyi meşgul etmenin doğru olmayacagini dusundugumizden hastaneye gitmedik. Ama çocuğun fotoğrafı ve ürünün kırık halının fotoğraflari var.

Ya sivri bir şeye denk gelseydi cocuk? Ya başka çocuklara da bir şey olursa? Sırf yerli diye tercih ettik. Yoksa 3 katı fiyata başka urun alıyordum da annesi gerek yok dedi. Yerli mal illa pişmanlık mi olmalı?

Neyse ünlü bir bebek mağazasından aldık. Mağazaya mi goruseyim, üretici firmaya mi ulasayim? Ben yasal yollardan bir ceza almalarını istiyorum ki bebekler için yaptıkları işi iyi yapmayı ogrensinker. Tamam kul yapısı hata aksilik illa ki olur ama bu çok absurt. Akşam fotoğrafları koyunca absurtlugu siz de göreceksiniz.

Nasıl bir yol izlemeliyim?

 
Türk malıysa TSE garantisi de vardır. Tseyi arayıp çemkirin.


  • glamdr1ng  (06.07.17 13:35:35) 
yerli mali pismanliktir. fakat dava ederseniz falan cok uzun sureler gecer zaman asimina ugrar (belki) ulkemiz adaletten yoksun oldugu icin karsi tarafta ceza almaz bence. vaktiniz ve nakdiniz bosa gider sikayetvar.com dan yazin yazabileceginiz yerlere vs millet gorsun almasin.


  • England  (06.07.17 13:37:35) 
öncelikle bebeği yürütece koymayın her türlü çok zararlı ve yürümesini geciktiriyor ayrıca çok tehlikeli. çocuğumu asla yürütece koymadım koymam da. ben olsam başıma böyle bir şey gelse önce aldığım yerle görüşürdüm.


  • sta  (06.07.17 13:47:20) 
Yürütecin firmasına bilgi verin, eğer hızlıca dönmezlerde sosyal medyada yayın.


  • lcha  (06.07.17 14:30:58) 
aldığınız mağazaya götürün ve iade talep edin. bir an önce. mümkünse de mağazanın yoğun olmadığı bir saatte ve günde gidin ki birbirinizi anlama imkanınız olsun.


  • cliquot  (06.07.17 14:39:37) 
Geçmiş olsun. Mağazayla görüşsen bir yere varamazsın, bence fotolarla birlikte üretici firmaya bir mail yaz, ilgili bir kişi ile görüşmek istediğini yaz, telefonla ara diyeceğim ama bilirsin bir sorun olunca aradığın kişi bilmem kim bey ilgileniyor der, başkasına aktarır, o ona derken, aynı sorunu on kere anlatmaktan sıkılırsın.


  • Tutkun  (06.07.17 15:35:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.