[]

süpürgeyi değiştirmiyorlar ( evkur )

2 gün önce taksitle evkurdan şu süpürgeyi aldım.
i.hizliresim.com

annem kullanacak diye basit bişey alayım dedim. denetirken zaten elle bakıyorsunuz mağazanın yerler beton ne halı ne parkede deneme şansınız yok yani. neyse bunu dün getirmişler eve, süpürge vakum gibi mübarek koyduğun yerden kalkmıyo, koca salon halısını bile yerinden kaldırıyo. parkede de aynı, yapışıp kalıyo. emiş gücü çok yüksekmişmiş. ben mi ayarlayamadım diye baya kurcaladım ama bişey bulamadım. aradım evkuru üründe sorun olmadığı sürece değişim yapmıyoruz dediler. napayım şimdi ben çöpe mi atayım bunu da paramı da acaip sinirlendim.

 
Zaten evkur gibi mahalle işletmesinin büyük versiyonu olan mağazalardan bir şey almayı hic saglıklı bulmuyorum. Uğraşırsanız değiştirirler ama bu sizin hakkınız, neden uğraşıyorsunuz?


  • balpolen  (06.07.17 13:20:54) 
mesafeli satış ve kapıdan satışlar dışında ayıplı olmayan malların iadesi yasal olarak mümkün değildir. firmanın bu yönde bir taahhüdü de olmadığını varsayıyorum.

bu durumda tamamen onların insafına kalmış oluyorsunuz maalesef.
  • arma aski  (06.07.17 13:21:08) 
peki bu süpürgeleri nasıl kullanıyor insanlar yahu, ben anlamadım cidden. bana neden denetmediler orda o zaman, telefonda denemeniz lazımdı deniyor, önüme halı serin deniycem mi demem gerekiyordu?


  • jonestown  (06.07.17 13:26:11) 
Onun ayarı olması lazım. Ayarını düşürmelisiniz. Kitapçığını okudunuz mu?


  • peggy  (06.07.17 13:27:38) 
emis gucu ayari olur makinelerde onu dusurmeniz lazim. o maximumdadir muhtemelen.


  • kassiopeia  (06.07.17 13:37:45) 
borusunda bir ayar var ustte siyah plastik kisimda, ordan biraz cubugu yukari cekin hem normal hava alsin hemde cekis gucu azalsin.

1600 watt o kadar guclu mu ya? bende farkli markanin var kiricam nerdeyse supurgeri supuremiyorum evi cekmiyor gibi
  • England  (06.07.17 13:39:53) 
fırça kısmında ayar olması lazım. değiştirdiğinizde düz veya halı üzerinde kullanımını etkiliyor


  • cirkinkizyokturazvotkavardir  (06.07.17 13:41:14) 
üstünde hiçbir ayar düğmesi yok ki, diğer bi modelinde vardı ben alırken gittim bunu aldım salak gibi. canlı yayın açıcam şimdi valla nasıl olcak bu ya, kurcalamadığım yeri kalmadı. süpürgesindeki o yeri geri çekince ordan hava çekiyor biraz ama yine de fazla güçlü azalmıyor ki hiç off :/


  • jonestown  (06.07.17 13:45:52) 
hortum tıkalı olmasın ya. hortumla ve hortumsuz denesene emiş gücünü.
bir de aynısını git media marktta falan denettir görevlilere sonra baktın seninkinde sorun varadam yada kadına anlat durumu yol gösterirler.

  • illegalstar  (06.07.17 15:36:28) 
Firmayı bir arayıp sormayı denesen? Bu devirde ayarsız süpürge yaptıklarına inanmak istemiyorum:(


  • peggy  (06.07.17 16:09:18) 
gittim biraz cazgırlık yaptım, müdürü çağırın, tüketici hakları filan derken değiştirdim başka bir ürünle teşekkürler :)


  • jonestown  (06.07.17 17:08:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.