[]

servis ekibi için sim kartlı tablet önerisi

selam

yaklaşık 20 kişilik bir teknik servis ekibim var. ekip ağırlıklı sahada bazen de şirket içinde çalışıyor(tamir uygulama vs.)

bir servis yazılımı satın aldık ve mobil kullanabiliyoruz. uygun yollu sim kartlı bir tablet arıyoruz. amaç internetten takılmak değil müşteride iş bitince hemen formunu doldursun ve pdf çıktı ekranında kalemle müşteriye imza attırsın. piranha aristo modelini buldum ucuz da "lan o tam hurda" derseniz başka şeylere yöneleyim

 
3g için operatörlerin kendi tabletleri oluyor. hat satma derdine tableti uyguna veriyorlar.


  • orpheus  (06.07.17 11:24:46) 
mantıklı yatırım ve gidişatın intihar noktası piranha aristo; samsung tab serilerinden düşük özellikli lakin uzun kullanım sunacak modellerine yönelin derim. He para babası olsak apple mini retina ile başla derdik sen de sormazdın o da var.


  • kaosu  (06.07.17 11:25:17) 
ipad 2017 alın. Müşteri karşısına piranayla çıkmayın. En kötü galaxy tabs 2 ya da 3 alın.


  • shenergy  (06.07.17 11:30:08) 
asus zenpad bakabilirsin, kırdırırsan telefon olarak da kullanılabiliyor.


  • kimlanbu  (06.07.17 11:38:16) 
bizimkiler gerçek anlamda sahada oldukları için panasonic toughbook kullanıyorlar


  • argent dawn  (06.07.17 11:40:28) 
bu sene itibariyle herkes şahsi hattını kullanmaya başladı çünkü kurumsal tarifeler resmen kucağa oturtuyor. o yüzden taahhütlü hat işine giremeyiz. yalnız ikiz sim card diye bişe varmış galiba tablette de kullan hattını diye onu araştıracağım.

müşterinin karşısına çıkmalık bir durum yok aslında. mevcutta servisçi şirkete gelip sisteme veri girmekle uğraşıyor. bizim amacımız işemrini atadığımız görsün gitsin işi yapsın tabletten yazılımla veriyi girsin imzayı çaksın hem servera hem de müşteriye göndersin bitsin. o yüzden çok afilli bir cihaza ihtiyaç yok pili dayansın sim kartı olsun yeter
  • KidLazer  (06.07.17 11:49:21) 
Samsung galaxy tab 3 alın fiyatı fena değil ama simkart kullanabilmek için root gibi birşey yapmak gerekiyormuş zor bir şey değil bilen birine yaptırırsını.


  • bayc  (06.07.17 12:34:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.