[]

Sözlük formatı hakkında

Uzun zamandır girmiyordum bi bakayım dedim, sözlük olmuş sana inci. Format falan bunlar iptal mi oldu? Şikayet linkinden iletişim sayfası açılıyor. İspiyonculuk için lisans mı almak gerekiyor? Ben mi yanlış biliyorum yoksa örneğin "mesleğinin adını söylemeden anlat" başlığı altındaki tüm entrylerin silinmesi gerekmiyor mu? Diğer başlıklar da çok farklı değil, tümü şikayet edilse bile sırf şikayetleri kontrol etmeye moderasyon yetmez.




 
format falan yok. ispiyonculuk da kalktı. moderatör diye bir şey de yok artık. sadece hukuki sorun oluşturabilecek şeyleri şikayet edebilirsin şikayet sayfasından. kanzuk'un şirketindeki avukatlar bakıyor şikayetlere hukuki açıdan sakıncalıysa işlem yapıyorlar. onun dışında format filan kimsenin umrunda değil artık.


  • rotten head  (05.07.17 21:43:39 ~ 21:44:38) 
hukuki olarak uygun olsa da spam veya flood gibi içerikler de siliniyor. ama "şu entry'ler silinir" gibi bir kural listesi, veya bir "doğru entry rehberi" yok bildiğim kadarıyla.


  • celeron 300a  (05.07.17 21:45:07) 
Vay anasını. Kapsülden çıkmış gibi oldum. Ne kadar oldu peki bu ispiyonculuk kalkalı?


  • erci  (05.07.17 21:48:08) 
2012'de moderatörler gitti, 2014'te ispiyon olayı kalktı.


  • rotten head  (05.07.17 21:54:54) 
Benim fark ettiğim üzere entry silme bile çok nadir. Direkt uçuruyorlar. Sırada bekleyen çok nasılsa.


  • dissendium  (05.07.17 22:01:18) 
Sözlük malesef brezilya hapishaneleri gibi oldu.

bkz: youtu.be
  • binder dandet  (05.07.17 22:04:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.