[]

Koyu Renkli Ruj Sorunsalı

Koyu renkli ruj sürdüğünüzde ve sonrasında yemek yiyip bir şeyler içtiğinizde o ruja nasıl mukayyet oluyorsunuz? Sürekli tazeliyor musunuz, çıkmayan ruj mu kullanıyorsunuz? Nedir bu sorunun çözümü?




 
Eğer uzun süre dışarıda olmayacaksam. 2-3 hatta 4 saate kadar evde bişeyler yiyip en son rujumu sürüp çıkıyorum mekana gittiğimde içecek içiyorsam pipet kullanma ihtimalim varsa onu tercih ediyorum.

Ama uzun süre dışarıda olacaksam tazelemek istediğimde rujumu sürmeden önce tamamen çıkartıp öyle yeniden sürüyorum diğer türlü çıkmayan kısımların üzerinden yeniden geçince kat kat oluyo kötü bir görüntü oluyor.
  • powerpufgirl  (05.07.17 21:16:09) 
benim dudaklarım bazen kurumaya meyilli olabildiğinden, öncesinde nemli olduklarından emin oluyorum.

powerpufgirl'ün dediği doğru aslında, yani kat kat olmaması için tamamen çıkartmak lazım.
ama onu da her zaman yapmak zor, yanında makyaj çıkartıcı ve pamuk taşıman gerek.
her zaman yapamıyorum onu.

sürekli elim üzerinde oluyor, tazeleyip duruyorum ben de.
  • blatta hiberna  (05.07.17 21:32:11) 
Tazeliyorum gün içinde. Koyu renk kullanacaksam likit mat ruj tercih ediyorum cogunlukla. Onlar daha uzun sure kalıyor, kolay kolay bozulmuyor gibi geliyor bana.


  • aquarium  (05.07.17 21:33:37) 
Aramızda kalsın kızlar pamuk falan taşıyamam yani ıslak mendille çıkartıyorum şşşşttt sır :D:D:D


  • powerpufgirl  (05.07.17 21:35:04) 
@powerpufgirl:

nasıl yahu?
benimkiler çıkmıyor ıslak mendille.
çıkartmak için çok uğraşırsam da, dağılıyor.

makyaj çıkarıcı mendiller ya da küçük eşantiyon boyundaki şişeler de denenebilir bu arada :)
  • blatta hiberna  (05.07.17 21:44:28) 
mac'in kalici likit rujlari var, onlari kullaniyordum. bi ucu ruj, diger ucu da sabitlenmesini saglayan parlatici. yemek yendiginde parlatici kismi gidiyor en fazla. www.glorika.com


  • pide  (05.07.17 21:44:48) 
Lavaboya uçuş ve tazeleyiş diyorum. Özellikle dışı kalıp içi silinince çok kötü oluyor :D en garantisi tazelemek hemen

Aynen evet, tamamen çıkarmak istiyorsan tazelemeden önce, çanta boyu makyaj temizleme mendilleri var ki çanta boyu olmayanlar dahi çok büyük değil
  • sydney  (05.07.17 22:41:35) 
Koyu renk ruj pek tercih etmiyorum ama sürdüğüm zaman lavaboya gidip ıslak mendille dudağımdakini tümden çıkartıp, dudaklarımı nemlendirip ardından yenisini sürüyorum.


  • i m cool with that  (05.07.17 23:37:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.