[]

ileri seviye ingilizce biliyorum, iş bulamıyorum yardım!

merhaba arkadaslar. ege üniversitesi amerikan kültürü ve edebiyatı mezunuyum. ileri seviye ingilizcem var, kariyer.net ten basvurdum fakat durumlar belli biliyorsunuz pek geri dönüş olmuyor. zamanında param olmadıgı için formasyon da almamıstım ögretmenlik yapmak istemiyorum.

host olmayı istiyordum fakat hiçbir hava yolu şirketi geri dönüş yapmadı. size sormak istediğim var mı bana göre bir iş sizin bildiğiniz? cv'me katkı sağlayabilecek? izmir, istanbul hatta samsun da olur calısabileceğim yerler. yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler...


 
Firmaların satın alma, satış pazarlama bölümlerine başvurdun mu? Bazen çok bilgi istemeyen pozisyonlar olabiliyor. Benim bi tanıdık çok iyi ingilizce almanca biraz da fransızca biliyordu alakasız bi fabrikaya ihracat bölümüne girmişti.
Bunun dışında ihracat ithalat gümrük firmaları var onlara da bi bak.

  • [GODDARD]  (05.07.17 19:10:35) 
Senin gibiler dururken ABD büyükelçiliği'ne orman müh. mezununu neden işe alırlar anlamam. Başka bir arkadaşım da aynı bölümden mezundu, çok sıkıntı çekti ama şimdi öğretmen TED Üni'de ve çok rahat.


  • geçerkenugradım  (05.07.17 19:34:01 ~ 19:46:01) 
Host olmak için başvuru zamanlarını takip etmen lazım. Bazen açılıyor ve sayısına göre oldukça iyi alım yapılabiliyor. O dönemlerde girmemek için bir sebep yok ama alım dönemi değilse dönüş olmaması moralini bozmasın çok normal durum.


  • Nature Works  (05.07.17 19:38:57) 
Sondaki kutucuktan Okutman kısmını seçerek bir bak
yoksis.yok.gov.tr

  • snowman  (05.07.17 20:17:30) 
Yabanci musterilere hizmet verebilecek, ingilizce bilen cagri merkezi calisanlari iyi para kazaniyor diye biliyorum. Biraz arastirabilirsin.


  • hrskrs  (05.07.17 21:28:31) 
İthalat-ihracat kursu almayı düşündün mü?

türkiye dış ticaret vakfı. araştırınız.

Ama dış ticaret çok..nasıl desem.. sıkıntılıdır.
  • binder dandet  (05.07.17 21:56:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.