[]

Taksim-Kocaeli Üniversitesi Ulaşım

pazartesi,salı ve çarşamba günleri saat 1'den 5'e kadar dersim var, bu saatlere uyacak şekilde git gel yapabilirmiyim? yapabilirsem seçeneklerim neler?




 
Kocaeli harem 1.5 saat. Harem Üsküdar 10 dakika. Üsküdar Yenikapı 15 dakika. Yenikapı taksim 15 dakika. Yani 2 saat 10 dakika ediyor.
Bunun dışında hakemden Üsküdara ya da Kadıköye gidip oradan vapurla Karaköye geçebilirsin. Karaköyden sonrası kolay. Bu da aşağı yukarı aynı saate geliyor.
Bir de kadıköyden Beşiktaşa gidip oradan otobüsle taksime geçebilirsin. Üçü de aşağı yukarı aynı saatler. Ama ilk seçenek bence daha iyi otobüse binmemiş olursun. Git gel yapacağına göre 4 saati geçiyor yolda geçen süre. Çok zor olur. Ucuza ev veya yurt bulmaya çalış bence. Sanırım yaz okulundan bahsediyorsun kykda kalabilirsin sanırım. Bir araştır. Onun dışında da ev arkadaşı arayan insanlar oluyor onlara bak ama baştan söyle şu kadar kalacağım diye. Kolaylıklar dilerim.
  • bayc  (05.07.17 15:38:47) 
@bayc 3gün gideceğim haftada zaten 1 ay sürecek o yüzden çok sıcak bakmiyorum orda eve çıkmaya.12 kere 4 saat yol çekeceğim yani teşekkür ederim cevap için.


  • valkin rockefeller  (05.07.17 16:25:33) 
izmitten üniversiteye çıkmak da 20-25dk sürer toplu taşımayla (arabayla 10dk) onu da ekleyin. ama toplu taşıma kullanacaksanız saatlerin çakışmaması vb. yüzünden yolculuğunuz mutlaka uzayacaktır


  • argent dawn  (05.07.17 16:28:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.